點解黑澀會個糖果咁智障咁似精神病患者都仲可以喺娛樂圈生存咁耐?!(2)

1001 回覆
420 Like 14 Dislike

佢講嘢真係幾無禮貌 講到憲哥好似街外人咁
懷疑佢上個嗰啲咩人生課程
點解同黑澀會嗰陣時嘅性格可以變咗咁多
依家有自信到不得了 成日喺度F F自己係最索最靚
又要成日同人哋喺度撩交嗌 到底係真心定係想博上頭條
重點係依家個樣真係好假 性格都好假

利申: 黑澀會嗰陣時已經覺得佢係一個雙面人,但嗰時都覺得佢個樣唔差,依家
黑澀會嗰時咁多大姐姐 邊敢攞自己最真實嗰面出嚟
而家人哋覺得自己紅咗 咪做返自己囉
成日都讚自己又靚又白皮膚好 身材比例又好又識跳舞又有Fashion sense 係完美
所以佢覺得批評自己嘅人一定係妒忌自己 自己邊可能有缺點
同埋自己EQ又低 玻璃心到死 見到人哋批評佢就發晒癲
所以撩交嗌呢個行為喺佢身上出現係好正常嘅事
無錯 其實佢之前一直都接受唔到批評 一有少少野就喊 又話人誤解佢 話佢雙面人明明好小事 做依行雙面係正常 係佢上節目又喊又盛 依家覺得自己紅咗就更加玻璃心
最大鑊係「佢覺得」自己紅咗 由頭到尾都冇紅過
懷疑佢上個嗰啲咩人生課程
點解同黑澀會嗰陣時嘅性格可以變咗咁多
依家有自信到不得了 成日喺度F F自己係最索最靚
又要成日同人哋喺度撩交嗌 到底係真心定係想博上頭條
重點係依家個樣真係好假 性格都好假

利申: 黑澀會嗰陣時已經覺得佢係一個雙面人,但嗰時都覺得佢個樣唔差,依家
黑澀會嗰時咁多大姐姐 邊敢攞自己最真實嗰面出嚟
而家人哋覺得自己紅咗 咪做返自己囉
成日都讚自己又靚又白皮膚好 身材比例又好又識跳舞又有Fashion sense 係完美
所以佢覺得批評自己嘅人一定係妒忌自己 自己邊可能有缺點

同埋自己EQ又低 玻璃心到死 見到人哋批評佢就發晒癲
所以撩交嗌呢個行為喺佢身上出現係好正常嘅事

呢堆野真係聽見都作嘔
睇洪詩bb集玩很大見到呢條臭閪糖果
EQ低 脾氣差 成日係到鳩叫
啲表情作狀到死
洪詩同玉兔
頭先睇到以前百分百玩狼人殺,斯亞係俾人投票投出去既

連其他藝人也不喜歡你呀!斯亞
頭先睇到以前百分百玩狼人殺,斯亞係俾人投票投出去既

連其他藝人也不喜歡你呀!斯亞

放大啲費事佢睇唔到
之前睇過一集啲人投死左佢
佢係度閪面發脾氣
真傻閪

原來除咗我哋都幾多台灣人唔妥佢
我見好多人都講個封面 係咪見太多人話糖果所以就特登改咗個封面轉做李懿
我想幫你地吊醒佢!
巴打你頂得順就好
粗重野,唉,都要有人做架啦,我頂囉,唔係點
我有睇過其中一集,唔記得佢係俾人殺定係投出去,佢就發曬老脾鬧人地次次都第一round就俾人kill左,黑曬面話大家唔俾機會佢發揮
你先頂得順佢啲西口西面
簡單黎講就係有公主病 要咩都就晒佢
以前未整容化妝冇咁柒都叫靚女一個 咁人地梗係對佢好d 以家成隻鬼咁又冇效果仲想有靚女待遇? 比通告你上都已經偷笑 仲咁多聲氣
憲哥心地好 成日都好鍾意幫啲有問題嘅人
吊到佢唔敢西

D奶又黎啦

轉賣身材 好彩一早有整波波咋 如果唔係冇人理
心機婊
我咁講會唔會告我嫁
真係好樣衰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞