點解黑澀會個糖果咁智障咁似精神病患者都仲可以喺娛樂圈生存咁耐?!(2)

1001 回覆
420 Like 14 Dislike
佢又開live 講自己好慘 佢去韓國進修冇人報佢新聞 淨係講佢啲衰嘢 記者想佢退出娛樂圈咁

佢去進修,係為左學野,旅遊,讚自己白到好似韓國人,定係上新聞?

話自己好受傷 咁多人攻擊自己
佢有咩咗值得報呢
睇怕去完返嚟上綜藝又唔知要講幾多年
去幾個月上幾堂又話自己留過學
原來佢個韓國之旅阿媽有份俾錢 又話好細個就已經唔鍾意問屋企人攞錢嘅
個撚個記者都係報衰嘢唔報好嘢啦
第一日入呢行咩
唔好話呢啲暗星 一線都係報花生嘢先再報其他嘢啦
佢好細個果陣正常d但成日俾人恰,而家就痴尻左
做左十幾年藝人,年少少錢都拎唔到?

冇錢就咪去啦
巨星有二百幾人睇真係好多 仲係唔識反省自己
佢話佢點做都會俾人鬧
以前佢好謙虛 人哋話佢皮膚好 佢話唔係啦
啲人就會鬧佢你扮咩 明明皮膚就好好
而家人哋讚佢皮膚好 佢話多謝 我皮膚真係幾好
啲人就會鬧佢自戀到死 你覺得自己真係好好咩?
所以佢而家唔會理啲人講咩 話要做自己
On9
講句多謝咪得 後面個句真係自己攞黎
佢係真係好自戀 見人讚自己 自己都要讚吓自己先得
其實啲人無鬧錯佢自戀
佢唔係咁自戀同自大嘅話
點會咁多人都話佢呀
所有野都係佢自己攞黎
好想睇番佢個live添
真心唔明憲哥睇中佢啲乜要簽佢

佢會唔會太煩 過咗幾多日都仲po呢啲出嚟俾人睇搏乜?
佢淨係會po人地支持佢
分分鐘佢自己開ac send 比自己
要人地覺得佢有好多人support
其實係咪...全部自己打
唔覺得會有同佢同歲嘅人支持佢
以前黑澀會話自己比人杯嘅
睇佢之前twinko成員聚會個個都有去剩係佢冇就知份人係點 初初憲哥岩岩簽佢個陣仲成日上大熱門同小明星 憲哥瘋狂賺佢靚同跳舞勁 後尾唔知係咪憲哥覺得佢爛泥扶唔上柄 之後大熱門同大明星都見唔到佢
唔係既,憲哥都係一輪輪
前幾年簽左個光頭佬,一星期見兩三日,隔一兩個月就消失
半年前簽左個綠茶,又係有一兩個月不斷出現,然後消息
辛龍同綠茶都似係D爛泥扶唔上柄既人
之前綠茶紅左少少就係大熱門比工作人員踢爆話揀JOB做
憲哥即刻唔鋸佢 成集都針住佢黎串
辛龍就算啦 幾廿歲人 講輩份又唔夠西平獸重 講搞笑又唔夠趙哥同沈玉琳好笑
BTW, 我覺得憲哥應該好憎D無腦既藝人 睇佢點屌佢個仔就知
有時間係social media 同人嘈不如進修下自己好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞