[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(15) Patch4.4狂亂之前奏曲

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
抽5次夾埋得3xx
把弓仲要スキルスピード 200
正辣殺驚
又連唔撚到去歐服
回水呀仆街
溫馨提示:唔見左/掉左可以去遺失物商人買返

果個島好多人打PT係咩意思?
ノ = 揮手(象形)
NM = 野外fate d mob
xxxx PT = 隊伍
NM沸き = 刷NM出黎(NM有出現條件&重生時間)
横毆り歡迎 = 可以圍毆打某D怪(尤其刷稀有NM要打好高EL既怪),唔同PT打同一隻都得

果d nm係咪有情報知大約幾點出?
除非新島完全唔知,如果唔係通常有人記低上次擊殺時間
通常都係係shout頻問すいませんがNM情報はありませんか

擊殺+2小時通常可以刷到出黎
但某d NM要特定條件 (女王要灼熱波,冰狼要吹雪之類)

把武器+2完之後要點先強化到?係咪要解17el果個任先強化到?
https://www.dopr.net/ff14playguide/EW
有齊

主要係用野升升升,然後有時要用NM掉落既素材升

第一個島唔係去到20el咩?點解有d人2x el仲留係個島到?
哩隻ナイトメアクロノス其實係咪中國製㗎

有d人過左20EL都未打齊材料,或者想整第二/三/四/五把

或者解手帳(手帳會俾好多exp你,根據你EL(例如已經升到40)
就算sync左做20EL,都會俾40EL既手帳經濟俾你
呢張明顯到
終極養生
幾時咖哩我
新手想試玩下,請問我係steam到睇無得試玩係直接買組合包。要試玩就要上官網下載先有?謝謝
搵到了,感謝你
另外想問下如果無信用卡我入錢落steam銀包供月費得唔得
呢隻野堅好笑
連Warcraft , one piece 既野都有
好似係得
咖哩what牙?
四樓牙?
好耐之前又係有隻日本game左炒右炒,個介面同呢隻又差唔多
懷疑全部呢種game都係換個樣就當新game出
想問仲有冇人係Aegis server玩緊?
有冇香港/台灣人LS?
同鄉的巴打你好
香港同台灣有幾個LS 雖則來來去去都係果堆人

大概50個活人啦
得,steam版可以steam扣錢
唔該各位巴打,放工返去試下先
邊個諗咁樣放出嚟㗎....

件新衫露背真係好鹹濕
露背露腳
呢度就靜到乜咁, 隔離Post就明明講黑沙vs天刀
但就個個講FF14 咩料呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞