[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(15) Patch4.4狂亂之前奏曲

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
你呢個係JP. SE account
應該用唔到NA 版的Key
巴打你check 下自己係咪真係買咗NA 版?
係既話你開過個NA SE Account 好過

我係依個版面到

肯定係na個steam有寫,starter edition(na)
但你個個MOG STATION係日文

我係依個版面到

肯定係na個steam有寫,starter edition(na)

因為我試玩既時候係去左日服好似唔關事?
你試玩個陣係用官網個client+ jp mog station?
咁樣你要買日本版,NA條key我記得入唔到JP Mogstation的
唔關事,NA ACCOUNT 都可以玩日服
Server 、介面同個Account 地區無關
你試下係steam入條key試下

我係依個版面到

因為我試玩既時候係去左日服好似唔關事?
你試玩個陣係用官網個client+ jp mog station?
咁樣你要買日本版,NA條key我記得入唔到JP Mogstation的

我重新玩過算
你Set個NA account 後
再試下入唔入到條key

我無玩Steam 版所以唔太知個流程係咪同PS4一樣
NA key 只可以用係NA Square enix account
EU key 只可以用係EU Square enix account
JP key 只可以用係 JP Square enix account

三個地區既S.E. account 都係用同一個Client(登入器) 再連去唔同既data center 同 server
下星期肝島又開,上一階仲未搞掂
又要比吉田撚狗
快d 4.5 啦
[member想問下轉武士同赤魔法師話要50lv轉,係咪任何職業夠50lv都可以轉,eg法師夠50lv都可以換武士?][/member]

但要打到4.0主線+
解完任先得
仲係20lv唔知點升

養生
只要50lv +買左4.0 就得 主線唔洗進度

拡張ディスク「紅蓮のリベレーター」の権利を持っていること

ファイター/ソーサラーのいずれかのクラス/ジョブがレベル50であること

前提となるクエストコンプリート条件はなし

侍係沙都可以直接接
2日肝到30 , 準備今日升爆LV肝埋D光
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞