[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(15) Patch4.4狂亂之前奏曲

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
個胸仲要縮水
我其實情願好似上次咁播
岩岩復歸無耐,清緊stormblood就黎追到進度
但我想講個劇情其實有D悶,supposed搞緊大革命,但點解一D熱血既感覺都無 個大肥佬領便當時更加覺得好無謂+無feel

stormblood對比起heavensward真係差好遠 本身人VS龍呢個設定已經史詩好多,到3.3打邪龍時直頭覺得製作組食左春藥,成個場境設定+BGM真係悲壯到痴線,咁多個patch 除左2.5就得呢個最深刻
而且隻GAME便當左咁多個配角,龍騎算係我最驚佢便當既一個,好緊張
巴打識貨
4.0同3.0比真係完全被比下去
又唔熱血、又唔感人
玩到而家成個4.0係得「黑白臉」呢段打動到我
個人認為
多瑪篇好睇過阿拉migo篇好多

希望佢4.5 同5.0寫得好好睇睇
3.0既三人旅行整得太好
4.0唔係話唔好,但個劇情平淡少少
剩計 用 1個patch講故事
闇之戰士 個故事一個patch 已經令人想喊
剩係果句「我地最初並唔係想拯救世界,只係想同同伴一齊冒險。」
到最後佢為咗個世界放棄自己個生命
堅感動
Children of the land, do you hear

唔明點解唱歌選會輸比月下彼岸花
重開
我之前又係重開個角色打多次
結果因為知後面發展,睇番前面2.0其實好多アラミゴ的野有交代到
聽日應該睇到5.0 trailer既前半段
5.0應該講帝國同都市ラザハン吧
之前有幾個曉著早去果邊
5.0帝國+サベネア島(ラザハン),
6.0シャーレアン本國

唔記得左邊度聽返黎
5.0之後公佈吉田離任
我們沒有6.0

維護前4分鐘突然轉灼熱,仲要出埋

よしだあああああああああああ
龍之尾
月下彼岸花真心唔差+依家係4版肯定有加成
因為DRAGON SONG已經係上一世代 無理由推舊曲

龍之尾我個人覺得係神龍本身人氣高BOSS(係舊FF玩家心目中)
然後令到首歌都有加成(多人投)

我覺得如果計埋4.4
千年の暁肯定係第一
月下彼岸花 好快厭

不過風水靈殿 我都覺得唔錯 好似上唔到榜?
天より降りし力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞