[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(15) Patch4.4狂亂之前奏曲

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
田畑岩岩唔撈喎

好撚醜
唔理果邊啦
呢邊正正常常就得
我估佢應該下星期FANFES會講呢邊有咩活動
我原本仲諗住自己扮

而家等佢出衫算
唔係啵,你上面張圖好似係對面FF15 D野黎?
係丫
第一張圖係FF15 4人組扮番14的種族+初心裝
我要騎15果隻シヴァ
又出AUDI FOR SURE
第一隻4人座騎要面世了
飛果部可能有
反正都好唔Audi
忽然諗FF15 event 會唔會係釣魚任

不過9成唔係打Fate就係討伐
Fate 的話,陸龜吧⋯⋯
想問下新ser有經驗加成到60lv,如果我其中一隻職到60lv咁其他職係咪都冇加成?
同埋係咪有得用誇職業技能?點用?係咪隻職50lv就可以用?
爬過下網但搵唔到有關既資料
優待SER個經驗加成唔清楚
副職經驗加成係你只要唔係你最高LV既職都食到
誇職業技能已經改左做ROLE ACTION
8LV後每4LV都有一招開放

Ok thanks,想問下邊個ser多香港人/巴打玩?
gaia ifrit
詳情睇#10
想問下新ser有經驗加成到60lv,如果我其中一隻職到60lv咁其他職係咪都冇加成?

gaia ifrit
詳情睇#10

鎖國係咩意思?
唔比開角色
鎖國aka server太多人唔比開人物

入gaia ifrit啦,無鎖國又有香港公會,
可以in game密我或者其他人加你
Reg Dana
Cwksama Ifrit
Dante Sparta
Shibira Nan

gaia ifrit
詳情睇#10

鎖國係咩意思?
鎖國aka server太多人唔比開人物

入gaia ifrit啦,無鎖國又有香港公會,
可以in game密我或者其他人加你
Reg Dana
Cwksama Ifrit
Dante Sparta
Shibira Nan

遲下轉ser入
火神強大了
大家係用pc定係ps4玩?
why not both
利申手制勢 兩邊都有買
ps4可以party吹水
如果大家都係用pc我轉ser過黎我都係單機咁濟,ps4冇速成我打唔到字
之前我未搬屋都係用ps4玩 用手機discord解決問題
PS4
我係因為為FF14 結果由完全唔識倉頡到而家剩係用倉頡
依家先得3x種 攻勢好貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞