阿女朋友! 你再肥落去!! 我真係唔屌你喇!!

854 回覆
11602 Like 303 Dislike
佢開頭唔肥的....
只係愈來愈肥....
我諗兩個人相處耐咗
慢慢唔介意對方外在...
所以另一方就自己自我放蕩....
有潛質做潮文
好mean 不過好好笑
無肚腩?你條女係咪做開運動健身多肌肉咋
有!!!
但無用!!!
捉佢去跑步
行兩步就叫攰抖唔到氣
行山話遠
游水唔敢去
食少啲就口講兇恨
轉頭食就仲兇恨
新潮文
龍騎士
推!
橙褲巴打既經歷?
63.5/1.58^2 = 25.4

算係過重但又未至於係肥胖。
不過有得簡就都係不了
你都係飛咗佢把啦
呢個post好恐怖 咁多人笑個女仔 完全冇人話樓主賤格
其實你咁嫌棄佢 真係可以分手 你飛佢我都唔覺你有幾賤格 個個都鍾意靚野 係好正常
不過你將同你條女扑野啲諗法個啲都拎埋上嚟唱 其實你覺唔覺自己好cheap
同啲趙完唱既mk仔冇分別
人地都話趙完先唱 你仲同緊人一齊就擺人上嚟唱
戥你條女慘 雖然佢放縱自己肥都好有問題
不過唔洗咁樣擺自己女朋友上嚟比人笑既
你條女睇到真係唔知咩感受 比著我應該自殺都似
調返轉如果係個絲打係度開post嫌自己條仔肥 應該一人一啖口水浸死佢
分手啦 你今日唔分 他朝都會分 唔分你他朝都會後悔
希望你條女減完肥搵個好啲既男人
樓豬咩樣先 飛左呢條女仲有冇人要你先 講話一齊三年仲好愛 到最後咪又係嫌棄佢外表
睇到屠夫笑左出聲
樓主女朋友可能會係潛力股 分手之後發憤減肥變索女
肥本身就多人笑架喇
講唔講出黎,都一撚樣
可能係潛力股,但樓豬一定無份享受
有無試過屌屌下軟左?
連登仔丫嘛 認真你就輸了 樓豬一定覺得自己值得更好 但又怕搵唔到條女比佢屌 又幫佢含 咪好委屈咁上黎呻自己劏豬囉

其實有冇搵盆水照下自己咩樣呀樓豬
屌好似講緊我咁
女朋友一齊左之後就無再運動過
返工唔係忙就無時間 放假又話攰要休息
一但係就去左做facial
由一齊果陣輕過我到依加140/150磅 得160高 無肌肉得肥肉 最近真係對佢性慾大減
當你開始比說話佢聽就會話你嫌佢唔愛佢 大佬真係唔 care你就唔叫你去減啦
我夠膽講叫女朋友去做運動係世上最難的事
呢d真係叫幸福肥?我睇唔透
一樣身高 50以下係瘦 55kg岩岩好 60kg 開外就油膩
捉佢去蒸下身 好似話都減到肥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞