阿女朋友! 你再肥落去!! 我真係唔屌你喇!!

854 回覆
11602 Like 303 Dislike
又唔會,總會有個陪你肥到血壓高糖尿病纏身既男人.
我都俾個參考你:
http://www.hksports.net/hkpe/nss_pe/human_body/percent_body_fat.htm

「香港學校體適能獎勵計劃」將男、女學生的「適中身體脂肪比率」分別定於10.3%至20.1%和15.0%至 26.8%。

肥苟全盛時期 BMI 幾多?
女性話條仔唔上進,男性同樣可以話條女唔努力 keep fit, fair enough
https://tanita.eu/tanita-academy/understanding-your-measurements

成年女性要多啲體脂維持正常排卵同荷爾蒙分泌
成年女性綠色都21-33% FOR AGE 20-39,呢度用呢個RANGE無錯啦,無幾多40路
但呢度無講過唔可以低過21,到底13-18甚至20%會唔會令排卵及荷爾蒙分泌亂或者不健康呢?

UNDERFAT個藍色RANGE係咪就係唔健康呢?定其實可以再細分?
咁點解女人話條仔唔上進會比人屌臭雞?
男人話女人唔減肥就咁多人撐?

希望樓主條女減完肥變靚就飛左樓主
正如有d男人上進完會飛左自己條女一樣
女友158cm 57kg
但有肚腩同麒麟臂,身形係圖中間果種
希望佢可以練翻firm啲
有時行街見到靚女好識打扮自己,我都想佢可以增值下呢方面既野⋯
見證左新潮文誕生
如果樓主第一post就有圖做例證可能仲震撼
我162-3cm高 99磅 成日比啲仔話我肥
橙褲巴打
好想推返上來!
劏豬劏爽
識食,可以玩真空啜
push
樓主 女朋友減肥減成點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞