阿女朋友! 你再肥落去!! 我真係唔屌你喇!!

854 回覆
11602 Like 303 Dislike
飲 食 台
男人米76,160磅都話重,你班連登仔係咪真係以為男人都要瘦到成碌竹先正常
講還講唔好貼圖
ching係操肌所以咁重?
如果唔係就
打直縫手術線點睇?
呢個咁嘅po正負評加埋成6千幾,真係估佢唔到,最近最高記錄!!
係巴士度睇完第一段笑到睇唔到落去。留名番屋企再睇
新潮文
劏豬劏豬劏爽劏豬劏豬劏豬劏爽劏豬劏豬劏豬劏爽劏豬劏豬劏豬劏爽劏豬劏豬劏豬劏爽劏豬劏豬劏豬劏爽劏豬劏豬劏豬劏爽劏豬劏豬劏豬劏爽劏豬劏豬劏豬劏爽劏豬劏豬劏豬劏爽劏豬劏豬劏豬劏爽劏豬劏豬劏豬劏爽劏豬劏豬劏豬劏爽劏豬劏豬劏豬劏爽劏豬劏豬劏豬劏爽劏豬劏豬劏豬劏爽劏豬劏豬劏豬劏爽劏豬劏豬劏豬劏爽劏豬劏豬劏豬劏爽劏豬劏豬劏豬劏爽劏豬劏豬劏豬劏爽劏豬劏豬劏豬劏爽劏豬劏豬劏豬劏爽劏豬劏豬劏豬劏爽劏豬劏豬劏豬劏爽劏豬劏豬劏豬劏爽劏豬
有冇示意圖
你女朋友唔會有自覺減下肥架咩?肥左成四十磅唔會擔心架咩
onL9,一齊做運動啦,如果唔係好難瘦返落黎
假膠post有6千幾個正評
係叻仔既
識過一個肥婆160cm,150lb,真係屌你老味 吹氣公仔咁樣, 仲要完全冇心機去做運動減肥,cls
笑到仆街
我條女166cm 55 不知幾正
絲打表示 大波嘅頂多55kg
平嘅45-48左右啦最好
(有圖)BBC解剖240磅癡肥女屍 肚腩下藏3cm黃色脂肪
https://lih.kg/846057
你親手養肥架
諗辦法呃佢同你一齊做運動啦
其實如果佢好撚大波的話呢個重量唔係話好過分因為一對d cup都40磅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞