阿女朋友! 你再肥落去!! 我真係唔屌你喇!!

854 回覆
11602 Like 303 Dislike
唔好post出黎
減返5~10 磅會好d 囉
不過156cm 👍
我失控過一排
依家知錯已經太遲
十十十十幹分後悔
返工睇到呢到忍唔住笑咗出聲
其實點先叫瘦 小肥 過肥呢 睇bmi又話過時 利申 163cm 53kg
個post都推到咁,件事都未通天?
佢無上開連登嫁?
照鏡咪知囉
齋睇磅數無意義

肌肉重過脂肪
如果53kg (肌肉多過脂肪) 咪瘦過53kg (脂肪多過肌肉)囉
個個向到問點先叫瘦同肥
老實講真係無標準可言
都要睇脂肪肌肉同線條架
而且樓上講連登仔既美女標準
係set到女體脂得18-25
即係個個都coffee咁就係完美
香港有無咁多個coffee
又有無咁多男人真係拖住個coffee咁既身型既女仔
其實上網求安慰真係好無謂
三九唔識七
個個連登仔實將個標準set到好高架
現實中小肥小瘦有幾多個會在意呀
最在意咪又係你隔離果個
係問就應該問自己條仔
人地講完真話就咪撚柒嬲落力d減肥唔該
過萬正評不是夢
嘩絲打,真係冇諗過係度見到有人講人話,仲要有咁多人like你
其實我個諗法都同你一樣,在FB見到呢個Post條feed,
咪姑且上來睇下D連登仔講野有幾仆街。
誓估唔到會見到有人講人話。

其實樓主抱住咁的諗法仲唔飛左條女,
咪又係一樣諗住「豬扒都係肉,好過去自瀆」
有本事點解唔九秒九飛撚左條女,溝條白滑大波瘦底女神日屌夜屌?
講真,男歡女愛的野,就算結左婚都可以離婚,何況樓豬同條女都係男女朋友,
你真係屌唔落咪飛左佢,仲要打上來唱。

個標題仲好笑,咩撚野「阿女朋友,你再肥落去就唔屌你」,
阿樓豬,全香港得你一個男人有鳩咩,講到你仲肯屌條女,
係有幾咁偉大咁樣。你條女都可以選擇派帽比你同埋比第二條鳩屌。
25% 體脂
成九千幾個like
事實證明叫女朋友減肥係難過登天
你唔X,高登好多師兄幫你x
唔夠肥
10000正皮
Ok
238個肥西唔同意樓豬篇野
樓豬 高處未算高呀 遲下160lbs你就知
啲女仲停留係我明明磅數唔重但仲係比人話肥
咁係因為你啲肉係鬆既 成隻米芝連咁

勤力少少做下coffee 做下重訓 修下身型
重磅左但個人會反而越黎來fit
數字唔代表一切
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞