阿女朋友! 你再肥落去!! 我真係唔屌你喇!!

854 回覆
11602 Like 303 Dislike
其實齋睇重量唔係重點
上網是但search 體脂 體重就會發現同體重嘅情況下身形都可以係天同地
完全唔做運動全肥嘅53kg係好漲
最多咪得閒一齊做下運動同食清啲
佢個反應係已經變大肥婆咁wo
就快萬一正評了
可能經常肢體接觸感覺會大啲?
由坐喺道都冇腩變企喺道都搣到舊肉咁
但係咁有恆心操真係好勁 依啲要長時間先睇到變化嘅野好消磨鬥志
U U
——
——
——
有冇落埋美極食老泥

依家啲MK仔女
其實63kg未至於無藥可救
算係輕度嚴重啦
減多5kg左右應該有返d形狀
唔洗好耐
叫佢每星期跑3-4日,每次45分鐘左右
夜晚果餐剩係水果
已經成效顯著
大約半至1個月已經可以見到明顯成績
依d唔只140lb
至少170lb
我女朋友都係呀, 之前話減肥, JOIN撚左P記唔知40定50個月PLAN

成皮幾野, JOIN左大半年, 屌拉勻番都唔知有無2星期去一次

仲要我一撚早叫左佢唔好JOIN, 我知佢一定唔會去做, 又唔聽, 比撚左皮幾野出去

果3摺肚減咁1摺都好呀, 唔洗咁立體

但都拍左7年幾, 佢肥其實我都無乜所謂已經, 但比咁多錢去JOIN, 我就好撚嬲囉
過萬正評
點解唔再需要佢
留名睇4摺
係唔係第一個連登post 過萬 like?
好撚似講緊我條女咁 一路睇一路笑 笑下笑下仲有兩滴眼淚.....
重新睇多一次, 真係寫得好好
龍騎士嘅辛酸
呢啲肥閪真係有波都無用
屌唔落
女朋友,希望你減肥成功,唔好得個講字 做咩都半途而廢好咩?
我女朋友成日食杯麵做宵夜
係咪減肥一半都減唔到, 煲劇就燒肝爆腎都要煲埋佢果d?
You need at least three percent fat on your body just to live, explains Kathleen Laquale, PhD, athletic trainer at Bridgewater State College in Massachusetts. Drop below 15 percent for a long time, and you risk losing your period, developing osteoporosis and suffering general fatigue. "A body-fat percentage that's too low can be harmful to your health and well-being," Laquale says. For healthy body-fat percentage ranges based on your fitness level, follow these guildelines:

Top athletes: 15 to 20%
Fit women: 21 to 24%
Healthy/acceptable: 25 to 32%
Overweight: 33% plus

當然上面段嘢都係僅供參考,個個人情況唔同,
但真係唔好叫人aim for 18% or below,甚至以13為下限,
經期紊亂同體脂率好有關係,太高太低都唔好,
只要個range正常、健健康康、間中做運動絕對係好事,
但除咗運動員呢啲有需要咁做嘅人,無謂push自己去咁盡嘅limit,要戒口同keep住高強度運動先可以維持低體脂,
但如果都係覺得自己唔靚、想低體脂,咁其他人當然無辦法阻止,不過要留意背後有風險
上連登咁耐終於見到有個POST 過萬正皮
我出18-25%的,一早話過13-18係運動,健康就得可以去到30
如果衰左呢樣,係咪代表以後無機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞