阿女朋友! 你再肥落去!! 我真係唔屌你喇!!

854 回覆
11602 Like 303 Dislike
其他158 有120lb都算肥㗎,
158 應該110到就好D,
重要操得firm D 先有線條先好睇
因為158cm其實好撚矮.
思想守舊定係樓主有問題我唸係樓主要唸下,佢可以依家同你地笑晒咁講件事,之後又會返去對住自己條女,但明明係背後講到自己條女咁唔掂

比著個男仔係人比連登話至少有人同情佢, 將心比心啦ching
利申,如果我肥左,現實中至少我男朋友會肯同我講
其實樓主唔係冇同條女反映過. 只係拍咗拖嘅女仔就放縱,
如果真係結埋婚果時真係失控囉.
其實連登都算係一個比人發洩下嘅平台.
唔好話男定女, 你都唔會係你朋友面前數臭你男朋友啦.
始終朋友日後都會繼續見, 係連登click上一頁就乜撚都唔係啦.
壓力衣?~
吔你無唸過如果你最親嘅人原來係咁唸你而你一直唔知,其實成件事都幾可怕

btw,我都希望樓主只係發洩下,今時唔同往日架啦,係連登留言都有機會變真
呢個斷估係成個論壇最多正評嘅po
當D女人掛住飲飲食食就好撚難會減到肥㗎啦
由細到大都過輕 係中學開始持續做運動先重番少少
上到黎冇乜做運動嘅時間 d肌肉開始淋 佢就成日笑我
[center]
( •.• )
/。。7

V

[center]
果條傻西駛撚理佢咩. 180 個骨架已經好撚重,
唔過60kg 一定係非洲飢餓兒童.
52-55kg呢D係有波有肉地,D女會覺我喧樣叫肥,但不知幾正
52樓下果D根本係飛機場,係D女自己先覺得咁叫正
醫學角度黎講,亞洲人126磅以下就無肥胖
個男都係瘦仔
佢就係好鐘意又甜又油
食菜......佢唔會放綠色嘅嘢入口....
所以都係冇乜用...
重唔係屌豬扒!
笑到仆街劏豬嗰度
CLS 好好笑
Then 祝好運
新界北鄉村清水健
但係出街就比人笑
大家都係男人
見人地女朋友咁靚咁索
而自己女朋友又本身唔差
只係偏偏因為懶惰而令到自己肥而降質
我覺得唔抵姐....
希望你加油可以達到目標
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞