淘仔耳機集中討論(29) - 唔洗上淘寶 反而去深水埗?

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
壞咗 DPX1 , 想買 30R 平玩.
最後都係買咗SONY ZX300A , 2127 人仔. 明天到貨, 抵玩.
香港行貨賣成 4700蚊.
ZX300A係16GB
ZX300係64GB
雖然除咗容量外基本一樣,但都係唔係同一件產品
ROM 唔同, 其他一樣, 用料都係馬來西亞製造. 你可以去 大陸SONY 官網睇 CONFIG.
SONY 為大陸市場而設.令價格下降.
目的想 4.4mm 普及. 同國磚爭市場.
出咗成年已降到 HK $2438,
加上就來雙11 ,可能重平多百幾蚊. 係時候去馬
我知,買咗二至三個月啦,淨係4.4隻電容都已經400個鐘

除咗冇保一切都好
邊到買到2438
淘記
求link
開淘記search ZX300A咪得...
想買藍牙耳機
有人介紹QCY T1
哩三款有咩分別
或者有冇推介
大部份都係25xx人仔
地區揀咗大陸未?
我用手機app
要開web版?
我都係手機APP喎...第一版已經唔少2170RMB
會送香港?
我諗順豐會呱...再唔係問店家
等左差唔多三個禮拜,強子終於整好我對ve6
而家等佢寄黎香港,好心急
先放一張毒大家
你可以再搵間再平D. 有巴打 2100 人仔買到黑色. 黑色係貴過銀色.
寫住 2149 果間 ,
我搵果間 2149 -10蚊券, 再減一淘 11.5. =2127.5 ,
銀碼大 手續費1.5% = HK32, 用支付寶HK 比錢費手續費.
佢用SF , 但我用集運寄,
你可以問賣家 直寄香港 SF 自取點. 到付比錢.
更正, 支付寶HK 比錢免手續費
重有 賣1999 爛盒貨又話運輸損毁, 我覺得係陳列品 , 二手機 但未注冊保養果類.
最好唔好買都係差 HK 150~20蚊 , 買部新好過,
有證式發票 要比稅, 有得全國保養. 睇你買唔買. 壞咗去深圳保.
都係等隻強子VE6寄到先落d鋪頭試ZX300
試岩聲先係淘仔買
新手留名
想換過對耳機,而家用緊jabra elite, 之前用player果陣用w4
睇中zs10, 想淘黎試下,值唔值佢個價?
利申:用iphone, moov app聽無損
唔驚跌就tfz啦
我用緊
tfz邊隻型號?
個插頭好鬆?
我之前用ue tf3, 跌左單邊
平應該就係ex5/king/queen
費少少就kingpro/secret garden
0.78頭易跌囉
肥瘦d耳機線可唔可以去試?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞