淘仔耳機集中討論(29) - 唔洗上淘寶 反而去深水埗?

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
試過幾次覺得可以接受 係唔知同價位有無更好嘅選擇
hiby r3?
強子VE6今日應該攞得
包膠包膠
原來聲菲爾出左dt8
有冇人已經買左
想做對cm玩下 有冇邊間做功比較好?
筆直2000
岩岩拎左對強子VE6了
初部插手機聽d聲好過兔335
因為要出街食飯詳細比較同圖後補
其實FiiO M3K同普通手機播出黎分別大唔大
ed16換咩線比較好
同意
我配金銀綫
比多1000 . 多咗 SONY 獨有技術, 都值得.
S-Master HX 晶片
DSEE HD
FT CAP 官方話煲 200個鐘 , 發揮能力.
4.4 mm 平衡
SONY UI, SONY 品牌, SONY 調音.
可BT 連 手機, 聽串聯 APP , MOOV. 網易雲音樂.

FIIO M9 大陸硬件勁, 重有 android 7.0 可以玩好多野. 網上曲庫無限大.
大陸出名軟件唔多掂, 習慣賣街先慢慢 FIX BUG,

兩部可以 雙11 可以睇吓重有冇得平, 搶紅包頂番條數.
更正係 比多 329人仔. 多咗 SONY 獨有技術, 都值得.
我最近都想換player睇岩罪大同fiio
要得閒落鋪試ZX300同M9
會唔會有巴打推介下揸車用既藍牙耳機
花多眼亂
想知淘寶zx300同黑磚係正貨定假貨 賣個價好微妙
好似正貨黎
以前開post買左1+2,但條原裝耳機線甩皮甩骨了,想問下線有咩係唔錯既推介? budget係幾百蚊左右啦,或者有冇巴打放線? 同埋耳膠係咪揀jvc好?
正貨,至少可以用到sony個軟件去update OS
正版, 都係馬來西亞製造, 可以官方SONY 註冊保養. 但大陸版, 大陸先有 ZX300A , 抵玩,
SONY 少有速銷 4.4 普及化策略, 想進一步佔領大陸市場. 要把握機會唔係成日有
邊到買 幾錢
真新手想問下 睇岩左KZ隻ED16 想問下D銅線係咪唔連MIC?如果連既話邊隻好?有無推薦?
1400蚊
evening star
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞