淘仔耳機集中討論(29) - 唔洗上淘寶 反而去深水埗?

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
secret garden
有冇人淘過Sansui呢個牌子?
岩岩睇過佢D TRUE WIRELESS好似好多人買
價錢都係500人仔樓下
我見呢個牌子本身都出開音響,應該唔差?
水山還好啦,普普通通,我試緊對mofi o5,我覺得好過山水,但就再貴D
想問買線係咪仲係得188同天華
想問宜家1500蚊有咩女毒耳機?
巴打你覺得好唔好戴

見佢似AirPods 我本身戴唔到所以諗緊呢對借唔借都戴唔到
睇錯 sabbat x12 pro先係似airports

btw 啲人話mifo o5戴得唔舒服
我OK WO,幾舒服,好過65T添.要自己試唔同耳膠
傾電話清唔清先
同65t比較

巴打請包膠
打過電話兩次,對方冇投訊,未試得真
而家好頭痕 部ip8plus用jer仔連e2000 個聲比條jer仔弱化左好多 好難頂 試過用勁嘅jer仔 都唔係幫到好多 巴打們覺得我應該換咩耳機定係買部player budget 1800內
用手機做source咪買部q1mk2做解碼同輸出囉

btw你聽開咩格式嘅歌先
Stream同Alac WAV
q1mk2啦,有心仲可以玩埋2.5mm平衡
隔音如何?
有冇巴打入左BGVP DMG?
想知如何?
500樓下有無聽得過既藍牙耳機
Iphone出街用
呢對報告好少..我都好想知,依家等埋雙11先再決定入唔入佢
都係啱啱到貨未比人玩太多
第一下聽,可能未開聲,圈嘅聲唔算實淨有點虛
高音都幾細緻,齒音都冇乜
而且原裝條線都幾靚,可惜冇2.5頭
另外佢啲filter都唔比人玩 要你買咗先比玩
兔子334條線左 升級咩線 邊間好
壞左
我依家等雙11搏佢有冇得平D..
都幾貴 800幾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞