淘仔耳機集中討論(29) - 唔洗上淘寶 反而去深水埗?

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
個樣麻麻
V80好拮耳㗎 買粒圈好過買佢
平平地ZSN算喇
要點收線
不如講下你點收線
打埋個結?
senhear 1+2 雙11 九折 計返500hkd多啲
純黑/純白都幾型
我新手仲未開始玩耳機
用apple原裝耳機 一揪野塞落褲袋㗎咋

依登白色同紅色幾好J
呢隻野我都聽過 覺得幾好聽
一千內想搵隻外表型型地嘅入耳式耳機
好多人都唔推薦嘅215其實我幾鐘意個look
透明機身 透明線 兼勾耳

聽開廣東歌 慢歌 清新曲風多啲 所以人聲清可能都重要

各位巴打有冇咩好介紹

隔離耳機post巴打掟咗我過嚟

依登白色同紅色幾好J
呢隻野我都聽過 覺得幾好聽
白色OK 紅色不了
有冇link? thanks
【SENHEAR定制公模圈铁HIFI入耳式1+2耳机diy刻字重低音超se215】http://m.rijni.top/h.39Q9Tqs?sm=c30304
点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥nPKFbRgmTfz¥后到👉淘♂寳♀👈
我個個長期有聲
放耳機落盒就會有
盒底'O5"字個位最清楚
唔知會唔會有危險
咁zsn zst zsr 邊隻好d
平時聽開linkin park
咩線都死
新手入坑 本身有對zs3 最近見佢出左zs4
有冇ching試左 分別大唔大?
呢到多唔多ching玩國磚,想問問大家點睇ibasso dx150
巴打會買?有興趣
已買兩個星期
想入返部 本身用緊onkyo dp-s1
想入返部可以聽到kkbox
巴打有推介?
咁啱我係 onkyo , dpx1 壞咗.
見你地推介 , 2千幾去馬.

部機聽 串聯 要連電話app . 用 BT dac 功能
聽 kkbox ,.moov ,.網易雲音樂 曲庫無限大,

買得DAP . 主力聽機内無損,
悶悶地先會聽串聯 app, 呢個係豬骨功能,
即係都可以用佢連電話播kkbox咁好?
UI設計差..
聲我覺得偏中高 最好夾一夾耳機 有機會偏刺
可以換下巴嘅modular設計好似幾有玩味
但我冇換過
我係諗住買部玩到串流嘅player,而且覺得dx150跟機個amp6都幾實用,所以先諗住入手

利申:聽女聲多同得4千筆直
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞