淘仔耳機集中討論(29) - 唔洗上淘寶 反而去深水埗?

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
留名
我淘左隻skald 24單 解析好但完全唔毒
幾多budget啊?
我用電話聽歌咋 咁多單元應該推唔郁?
屋企電腦用?定係藍牙出街音箱?
ip6+ 7成音量左右啦 唔可以話推得好好但都叫有聲
就係...呢排窮未捨得,又唔想搏KZ
KZ唔好買zs6同zs10
要講邊幾隻ok可以講es3,zsr,ed16
zs6出名齒音怪
zs10就個圈好似失踪咁款,四個鐵完全營造唔到立體感/空間,好似炒埋一堆,同埋啲聲變咗質
反而啲cheap嘅又表現得好啲
Hivi 惠威 D1010
Edifier 漫步者 R1200/1600
新手入嚟擺低個名
Secret Garden會接cm單?
我夠知動圈cm唔新奇

我驚訝緊佢真係最平單圈型號都肯接?

之前我睇嘅資料係話依個系列算係佢地新設高階路線, 未來會有其他多單型號 甚至會有得整cm咁, 但冇講實單圈型號係咪有

以為你問左代理/鋪confirm接添
唔係tfz 係香港的街鋪
tfz可以淨買單邊 打算配番
ZS10我賣左,有D想搏下AS10,不過認真考慮之後感覺都係初初聽幾好,聽聽下就會有怪音
部 DPX1 壞咗, 想買 30R , DPS1 , 定係 海貝 R3.
海貝得單晶片. . ....3部都差唔多價.
出去試下3部比較下
信自己隻耳
放zs3連升級線 100蚊
唔知個價岩唔岩

大家都係新手
差無幾la
Kingpro低音同高音仲有解析大約係點 唔考慮音場
有冇其他人有玩TRUE WIRELESS可以俾下意見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞