[PC/PS4] Warframe 戰甲神兵 交易/集中討論區 (8)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
我平時一打打呀婆推出馬路 所以成日中金part
有冇build睇下
落張syndicate mod 其餘都係鳩下鳩下有d damage 就算
諗緊玩咩好,佢本身觸發好高
收手啦,好勁啦張mod
4張status啦
等睇140洗
終於整到Nidus
隻野係咪簡化川流都唔洗落
Chroma係咪唔prime都夠endgame用?
兩個都冇
我諗緊刷prime parts定係去sanctury洗經驗快啲
刷prime版啦
我覺得prime版比普通版仲易刷齊
組野團刷遺物執吓執吓已經齊左一套
反而普通果套又要其他甲嘅部件仲煩呀
而且最大問題係prime版型過普通版好多
Chroma係咪唔prime都夠endgame用?
你本身有完全體既CHROME咪可以唔整PRIME
但多數人係有PRIME揀既情況下都唔會極化件普通甲
兩個都冇
我諗緊刷prime parts定係去sanctury洗經驗快啲
刷prime版啦
我覺得prime版比普通版仲易刷齊
組野團刷遺物執吓執吓已經齊左一套
反而普通果套又要其他甲嘅部件仲煩呀
而且最大問題係prime版型過普通版好多

啱啊
唔明,咩意思
唔洗,你得1同2技要能量,而且1技又回補能量,所以唔洗flow同streamline

阿耶檀識琥珀星藍圖現在可以從均衡仲裁者以 10 個生息精華購得。
DLLM又點發步槍
是旦啦,守護嚟
strength > range > efficiency
duration 睇你用唔用2技
其餘推血同甲
我覺得2技時間短反而好啲,招技冇得斷又成日有啲怪卡牆搞到冇得開技
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞