[PC/PS4] Warframe 戰甲神兵 交易/集中討論區 (8)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
你睇個人資料有寫

同埋想問我入咗鋼鐵防線升咗幾級, 如果我依家轉入血色面紗, 之後再返翻鋼鐵防線嗰陣佢會唔會reset咗我嗰個等級
你升鋼鐵既同時間係會升埋血色...唔需要特登轉過去升
不過如果你轉過去均衡or中樞就會跌血色
我指血色升到當前等級上限嗰陣就會停, 咁我要加入血色先可以升級繼續吸經,就係呢下轉集團會唔會reset咗我原本個集團
唔需要轉過去/加入都可以直接升等級繼續吸
唔會reset
升完均衡+中樞去最高等再升鋼鐵係可以同時將4個集團升到最高
當然你升到最高都最好留返1定程度既分喺度...萬一裝錯隔離敵對勢力跌等就唔好怨
thx, 因為我尋日想升埋血色嗰陣見佢話要加入先升到, 我再睇睇
想問下ash啲部件有冇咩方法易刷啲,好少見到狂躁Grineer
打多d打耐d...冇記錯普通關每隔15分鐘出一次
好,唔該巴打
https://youtu.be/Pbc3whtZrnA
Patch左既無限減power bug
T媽一拳4技殺哂d隊友
要帶住nidus喺身同孭住個尿袋有乜分別
好任性咁買哂啲halloween 武器skin
ar diu, 中咗50%off, 又係掙扎位
冇75不了
諗緊好冇細細哋hkd200/1000p
1路都冇研究1p等於幾多hkd...原來打劫咗人咁多
我通常自己要乜刷乜, 多就送fd, 所以好少賣嘢換p
不過有時見到啲p warframe成3-400p一套就覺得好好賺
諗住遲啲都放副mag prime走
上得3-400p嚟嚟去去都係嗰幾套啫
武器就頂盡200
應該絕版p先得?
nova loki rhino ember暫時最常見
未復刻前既nyx
mag都有機上返3字頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞