[PC/PS4] Warframe 戰甲神兵 交易/集中討論區 (8)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
早期prime係咁上下
frost prime外觀同原版差唔多添
我覺得frost樣衰咗
好似話係io
頭盔問題
有諗過建議DE整番個符合目前prime甲風格既skin,好似i族狗咁
Lm 出tennogen
試下先thx
frost p 買tennogen個牛角頭完美解決問題...但係都係少用
終於有能量虹吸
搵個T媽會快D
啲Ayatan sculpture 無撚晒
要黎單機洗專精經驗果陣裝落Equinox到
不過呢排有新GAME都唔得閒玩WF
恭喜晒

我依家打到紫卡直接賣咗佢算 ,解都懶
有時開到張冇人玩既可能仲賣唔出
唔開就咁賣都至少有30-40p左右
Latron P病毒+Hunter Munition玩得下嘅
略弱於Sybaris P但係我覺得手感好啲(Sybaris雙發好反智) 彈夾大些少射速快些少
影生係Umbra專用, 其實本身都唔係特別勁(成個侍刃類都跛跛地其實 )
一開始都唔知點樣炒得起
Amprex唔會出P, 佢係C武器, 得Vandal
呢隻game武器有分類別, 有各自嘅強化版
T系咩強化版都有機會出, 包括Prime同Dex, C系只出Vandal, G系只出Wraith
三個都可能會出Prisma版
DE又懶係大義咁扮buff但實際上Nerf左Saryn
好彩升左GARA
當你白金多到1個點就會係咁開
屌你老味,支那人返去玩戰爭框架啦 ,場場都殘體都算,爆晒ping打碌撚啊
我做host個時佢打個卡字出黎 之後佢斷撚左
我都唔知好嬲定好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞