[PC/PS4] Warframe 戰甲神兵 交易/集中討論區 (8)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
其實我係睇中mag 1技拉素材
同埋依家有邊把近戰好用
Inaros4技
更加坦
單手劍刀仔以外其實都差唔幾...最主要都係甲/mod/技互相配合
Gram p好似冇想像中咁勁,同埋個價跌得好勁
想問下賦能重唔重要?完全冇打過夜靈
Octavia個頭係咪真係會出 ,又要打到rotation c
我1個都冇裝過...當然係有好過冇
當年我都打到天昏地暗先出...
原來咁樣
如果接受唔到代表你跟本唔適合玩warframe
要有覺悟將生命健康時間奉獻出黎先得
副武器嚟講, 如果主打衝擊, 玩南瓜鎗定野馬P好啲?
星圖2.0升上3.0係咪算全開🤔
南瓜鎗即係邊把
野馬P太廢彈又少
高impact又好用既有
Euhpona P
Akstiletto P
Sonicor
Sicarus P
Vaykor Marelok
Twin Grakatas
Twin Vipers Wraith
同mesa雙槍
南瓜係打G族亂入boss出果把?
之前用trinity+castanas開鳩晒
爭Orokin Derelict嗰度有2,3個打都唔想打
brakk?
都唔知除咗加經之外有乜用呢把嘢
曾經係最強副武
把野好多人想要都冇
形象似 應該係
我覺得ok好用,之前武器調整有buff過,可以玩暴擊同觸發
我開頭以為係atomos...心諗把嘢邊有impact
係brakk , 嗰陣臨棄game前整嘅, 覺得射速快+暴搫高
呢一代用感覺都仲ok, 但唔知有冇更好嘅衝擊手鎗, 因為高射速換彈快嘅手炮唔多
我係第1次出嗰個g vs c活動打嘅, 嗰陣係broken, 除非你要射遠, 如果唔係完全唔會想換鎗
係咪新嘢嚟,定係未出,我依家197/227
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞