[PC/PS4] Warframe 戰甲神兵 交易/集中討論區 (8)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
買左RDR2電腦都唔想開
開咗張心智紫mod
評已負 利申: up都未date
本來想開槍類mod,順手揾張近戰開
就咁出咗
每日打完突擊即off
好似有10張紫卡未開
出1張開1張唔會留
開都唔想開
舊版riven開唔到kitgun喎,因為同zaw一樣,分開左近戰同zaw兩類
定話你打算到時做奸商賣出去呀
Reddit 之前都有討論過https://www.reddit.com/r/Warframe/comments/9r9pid/message_to_anyone_whos_stockpiling_veiled/
你可以keep住唔開,到時貴啲價放出去
依家已經進化到見到突擊唔係秒過嘅話 game都費事開
太撚煩果d有時真係唔想打
依家D riven係咪大跌價??
尋日有人70p 賣左張unrolled kohm riven比我...
由頭到尾海鮮價嚟任人鳩叫....願者上釣
最大問題唔係大時大節
冇小學雞放長假既話
市面交易少好多
d人等p用通常大劈價做爛市

終於

永遠無我份
chimera序幕真係短到離譜
愈黎愈多玩家 突擊完就收工

同埋自己個台灣族都走左好多人
不可抗力嚟
一嚟隻驚出咗咁耐...要keep住有新手加入已經好難
2嚟近排有幾隻叫做有少少名氣大驚出咗 (好唔好玩另話)
上咗神枱嗰堆+成身白金玩家
1出新嘢寧願買bundle / prime access
變相打其他關既人係會越嚟越少
其實打到後面可以做既得幾樣
1. 刷kuva洗卡 (單人)
2. 每日sortie (單人亦可)
3. 夜靈/精殿 (唔係屎忽痕都未必會走入去, 後者比前期亦都少咗好多人打)
4. 啱啱出嗰個特別alert...極其量係叫過渡..2/3個禮拜後又係無人打
如果你想耐玩d (非新手用)
1. 盡量唔用白金買嘢跟住隻驚進度嚟hea刷嘢 (黑起上嚟到下次更新前你都可以未齊嘢)
2. 照返自己玩法刷嘢...刷到無嘢好刷咪放低隻驚1陣再返過嚟..又1新景象
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞