[PC/PS4] Warframe 戰甲神兵 交易/集中討論區 (8)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
所以金星boss應該會重製,平原出順便出埋
如果唔係仲垃圾過虛能
俾返trinity之前個link技我等我剷平個金星佢
覺得今次隻boss你會未見佢之前bug到你乜春都做唔到
我最多話如果我喺出咗aw之後先開始玩呢隻game係接受到嘅, 呢個情況wf同aw都係同時起步

我係U8左右開始玩, 玩咗年幾先出aw, 嗰下要重新farm堅氣餒
分10輪鎖血, 每次對白2分鐘
boss出現前spawn成個畫面都係LV100 juggernaut+juggernaut behemoth
個活動我一次過原來係咁好采
個活動任完全唔知做緊乜

平砍plague kripath咁得意?
堆zaw唔係用黎玩平砍既咩?
呢把野正常滑砍 好似係
不過有爆率爆傷夠做啦
最多人玩係滑砍爆傷
依張野拎黎玩平砍雙修應該幾過癮
等3.0
原本都想收張 但我hea玩所以遲d先算
我就因為就快出3.0淆淆地
求其砌支自己有紫MOD既Zaw

洗左三十幾次終於成功整到支勁少少既鞭
100%觸發切得好爽
玩左好幾日開始唔知槍係點用
其實無話平砍定滑爆
但通常見人滑爆刀頭喺用奇沃,雙修,純觸發或者純暴擊就克裡帕絲
BTW, 我走雙修 所以哩張紫卡已經頂咗
仲要減穿刺變咗純切割
我試過堆完combo 滑爆啲怪都喺一下死
因為克裡帕絲切割低,正常個款滑觸唔勁,所以d人玩滑爆傷,都見幾多人拎滑爆克裡帕絲打菁聖同index

事關滑砍唔要爆率同攻速,所以你張野係平砍神器
之前都試過
啱啱揾到可以試下呢個...感覺仲user friendly咗
https://riven.market/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞