[不許你注定一人 敏雅共你去抱緊] GSD討論區[1]

1001 回覆
17 Like 8 Dislike
viutv 我唔撚柒鳩屌你個含撚笨柒個老母個生滋甩毛爛臭花粒白濁梅毒性冷感閪都唔撚柒得嘅
cut 我 bts
屌你老母 冚家剷
viutv 我唔撚柒鳩屌你個含撚笨柒個老母個生滋甩毛爛臭花粒白濁梅毒性冷感閪都唔撚柒得嘅
cut 我 bts
屌你老母 冚家剷

我都好撚嬲呀屌你老母VIUTV 呢次仲垃圾過tvb 個開頭已經cut左啲咖啦 跟住播播下又cut埋 做乜撚野呀 無心搞直播好心就咪撚搶個直播權 以後唔撚柒睇呀屌你老母正一垃撚圾
cut 我 bts
屌你老母 冚家剷

我都好撚嬲呀屌你老母VIUTV 呢次仲垃圾過tvb 個開頭已經cut左啲咖啦 跟住播播下又cut埋 做乜撚野呀 無心搞直播好心就咪撚搶個直播權 以後唔撚柒睇呀屌你老母正一垃撚圾

做乜咁激動
平時咁溫馴既兩個都咁激
cut 我 bts
屌你老母 冚家剷

做乜咁激動

頭先睇viutv直播呀 播播下bts個special stagecut左去廣告 跟住就一路做新聞 我等左成晚就係為左睇佢地 仲要其實首歌就嚟完 淨返嗰小小都唔播埋佢
平時咁溫馴既兩個都咁激

因為真係好嬲嘛
平時咁溫馴既兩個都咁激

因為真係好嬲嘛

嬲到想掟嘢 viutv 真係點著咗我
불타오르네
女朋友
我大叫到嘈醒咗我老豆
女朋友
我大叫到嘈醒咗我老豆

實至名歸 (雖然係分豬肉)
平時咁溫馴既兩個都咁激

平時溫馴

平時咁溫馴既兩個都咁激

平時溫馴..............................
Leon lai!
Leon lai!
Leon lai!
Leon lai!
Leon lai!
Leon lai!

佢表演SUGAR IN THE 老母地
平時咁溫馴既兩個都咁激

平時溫馴..............................

好耐未聽過36字粗口
平時咁溫馴既兩個都咁激

想像唔到你講粗口,認真
<blockquote><blockquote>平時咁溫馴既兩個都咁激

平時溫馴..............................</blockquote>

</blockquote>

想像唔到你講粗口,認真

我都係平時小綿羊咁
平時咁溫馴既兩個都咁激

sorry原來係大野狼
平時咁溫馴既兩個都咁激

sorry原來係大野狼

我返工d 客一打尖唔聽指示 我就會上身屌
有次屌完 第二個客行過黎 唔小心跌咗張八達通 佢勁驚咁係咁同我講唔好意思
平時咁溫馴既兩個都咁激

sorry原來係大野狼

我返工d 客一打尖唔聽指示 我就會上身屌
有次屌完 第二個客行過黎 唔小心跌咗張八達通 佢勁驚咁係咁同我講唔好意思

做得好,有d人就係見你好恰先打橫黎
原來呢個post d人會講粗口😱
諗起都打冷顫🙉
話說就黎聖誕節,
係時候搞第2屆GSD post L4D大賽
話說就黎聖誕節,

有冇mod將d怪變晒做熊貓
話說就黎聖誕節,

含撚啦你
話說就黎聖誕節,

含撚啦你

請熊貓返回高登Apink post跟版規討論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞