[不許你注定一人 敏雅共你去抱緊] GSD討論區[1]

1001 回覆
17 Like 8 Dislike
Molamola

你個名我諗起台爺

又係乳G
Molamola

你個名我諗起台爺

又係乳G

what liu ar
GSD MOLAMOLA
大家要永遠在一起
請珍惜Girl's Day ...(認真)

細個開始Kpop果陣好拎憎女團,次次出d歌都好似差唔多咁,好悶

到佢地退晒休,先知女團係好野黎

高登仔好多人都反Girl's Day,但係老實講惠利既演技、素珍既成熟、minah既唱功,同yura對rap既執著,冇人比得上佢地(我覺得依家AOA>Girl's Day)

我諗Girl's Day 最多都係做多1、2年就退休,其實睇得1次得1次,好好珍惜

利申:騎士年代占士迷

細個開始Kpop果陣好拎憎女團,次次出d歌都好似差唔多咁,好悶

高登仔好多人都反Girl's Day,但係老實講惠利既演技、素珍既成熟、minah既唱功,同yura對rap既執著,冇人比得上佢地(我覺得依家AOA>Girl's Day

我諗Girl's Day 最多都係做多1、2年就退休,其實睇得1次得1次,好好珍惜

why ar

高登仔好多人都反Girl's Day,但係老實講惠利既演技、素珍既成熟、minah既唱功,同yura對rap既執著,冇人比得上佢地(我覺得依家AOA>Girl's Day

why ar

連我呢個mina老公一號都要講句whyyyyyyy

why ar

連我呢個mina老公一號都要講句whyyyyyyy

Yura對rap嘅執著
minah>all人類
minah>all人類

Yura對rap嘅執著

新人留名
中意左gsd好耐 好期待cb

利申 九年資深gsd fans, 紐約人年代玫瑰迷
宋智孝同金鐘國下車
GSD 都未 comeback
宋智孝同金鐘國下車
GSD 都未 comeback

如果gsd 1月cb 咁minah今年幾多歲

新人留名

鍾意邊個?
新人留名

鍾意邊個?

hyeri for sure la

可愛到炸
新人留名

鍾意邊個?

仲有新人

鍾意邊個?

仲有新人

識野喎☺️

鍾意邊個?

仲有新人

識野喎☺️

仲有新人

識野喎☺️

Hyeri world class

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞