[不許你注定一人 敏雅共你去抱緊] GSD討論區[1]

1001 回覆
17 Like 8 Dislike
咪咁懶啦,自己過去隔離睇啦

睇左
班elvis燥晒就咁睇好似炳緊你咁
咪咁懶啦,自己過去隔離睇啦

睇左
班elvis燥晒就咁睇好似炳緊你咁

因為就咁睇張圖真係好似嘛

我依家仲睇緊嗰集,等緊嗰一幕...
終於都睇到嗰度啦...

LEMONIDOL入面認識的哥哥分兩段
第二段18:59,永哲有一下差唔多用無名指既R鼻動作
跟住19:21,DONG DONG用手指尾篤左自己個鼻窿一下
的確唔會係撩鼻屎,不過兩個既動作都不太美觀...

男既係搞笑藝人,個人形象方面唔重要,但係DONG DONG始終係女團,而且係為狙宣傳CB新歌,所以上綜藝,而且好多鏡頭對住佢地,我覺得呢類小動作應該要好小心先得

再者,我懷疑魚糕唔知得罪左邊個,AOA去到邊度都會俾人狙擊,如果再唔小心啲我驚佢地好快會俾人踩散...

再者,我懷疑魚糕唔知得罪左邊個,AOA去到邊度都會俾人狙擊,如果再唔小心啲我驚佢地好快會俾人踩散...

GSD快既佢地快

GSD快定佢地快
終於都睇到嗰度啦...

跟住19:21,DONG DONG用手指尾篤左自己個鼻窿一下

男既係搞笑藝人,個人形象方面唔重要,但係DONG DONG始終係女團,而且係為狙宣傳CB新歌,所以上綜藝,而且好多鏡頭對住佢地,我覺得呢類小動作應該要好小心先得

好想個得罪左邊間公司
終於都睇到嗰度啦...

好想個得罪左邊間公司

可能係比人覺得擋路呢 追返上年d新聞
終於都睇到嗰度啦...

好想個得罪左邊間公司

可能係比人覺得擋路呢 追返上年d新聞

得罪講句,
惠利成個插蘇插入去,
再拎番出黎睇都係咁啦
得罪講句,
惠利成個插蘇插入去,
再拎番出黎睇都係咁啦

gsd人都唔見埋都係咁啦
我問為什麼 那女孩傳簡訊給恩
而恩為什麼 不解釋 低著頭沉默
我該相信恩很愛我 不願意敷衍我
還是明白恩已不想挽回什麼
得罪講句,
惠利成個插蘇插入去,
再拎番出黎睇都係咁啦

你睇gsd仲係post 1 就知
得罪講句,
惠利成個插蘇插入去,
再拎番出黎睇都係咁啦

你睇gsd仲係post 1 就知

差唔多爆啦
無人發現佢又偷偷地將cb推遲到early February?
無人發現佢又偷偷地將cb推遲到early February?

cb咩?

cb咩?

已經去到wfc嘅階段

cb咩?

已經去到wfc嘅階段

冇人期待過
CB

cb咩?

已經去到wfc嘅階段

冇人期待過

cb咩?

已經去到wfc嘅階段

冇人期待過

乜gsd唱歌既咩
等左年幾,如果真係cb希望首歌可以好聽d啦大佬
周圍都見到呢到d巴打
周圍都見到呢到d巴打

都話g恩花心嫁啦
周圍都見到呢到d巴打

都話g恩花心嫁啦

佢每個女團po都留名㗎啦
周圍都見到呢到d巴打

都話g恩花心嫁啦

佢每個女團po都留名㗎啦

又見到你啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞