新垣結衣 (13) 她溫和的微笑 像魔法一樣滋潤了我乾涸的心

1001 回覆
136 Like 1 Dislike

成熟姐我估

成熟左其一啦
應該發生左D野先會越黎越收歛
又或者果陣都係扮出黎

覺得可能有人俾壓力?
唔可以點點點
要保持形象之類

以前一出道可能要聽公司話
依家有經驗可能公司都冇咁多限制
比佢自由發揮

利申:9估
唔想睇完今日子
睇到第7集

第8集好睇呀
到第9集先黎料
今日子最高

最尾個集感動到我

第七集睇書嗰度好可愛
唔想睇完今日子
睇到第7集

第8集好睇呀
到第9集先黎料
今日子最高

最尾個集感動到我

第七集睇書嗰度好可愛

順永節先邪惡
瘋狂賣萌
唔想睇完今日子
睇到第7集

第8集好睇呀
到第9集先黎料
今日子最高

最尾個集感動到我

第七集睇書嗰度好可愛

順永節先邪惡
瘋狂賣萌

須永先啱

早晨啊bb豬
啜啜

我記得有巴打之前po過呢條片
但我搵唔番
有冇巴打可以做好人post番出黎
係咁loop新廣告

雪肌精真係

每個廣告都係藝術品, 簡直將最好既gakki拍哂出黎,電視劇都睇唔到

雪肌精同結衣簡直係天作之合,形象都完美match

如無意外應該代言到10年以上

真係好正
頂唔順啦
係咁loop新廣告

雪肌精真係

每個廣告都係藝術品, 簡直將最好既gakki拍哂出黎,電視劇都睇唔到

真係好正

呢隻髮型最好

但我搵唔番

https://youtu.be/PPMyBM6zFng
留個言比星空巴睇

[APPLE51320&KUNO-DIY][RAW][リーガル.ハイ2 2013 BD-BOX(Legal High2)][TV特典05-メイキング][BDRIP][1080P][X264-10bit_FLAC].srt

係咪有埋本篇srt 又係零零舍舍既

無玩呢類pt站search過只有wiki raw組既srt

求巴打upload(若有)

唔知你想講乜你呢個字幕應該有埋條片,drive應該有

sorry 1999
我係要搵字幕檔而非片源

我意思係星空巴係咪有LH2呢個RAW組既成套字幕檔
射手網果個係"wiki raw壓制組"既字幕,只有本篇無包巴打呢個特典字幕檔,
gakki forum都唔見有;好好奇你係邊度搵到,好似零零舍舍得你個drive有,滄海遺珠咁

呢個字幕本身係內封喺條片度,我只係由條片抽左出黎姐我冇成套字幕檔

比巴打rename個字幕檔名fake佐,對下先知道都係堺字幕組既

不過條原片我頭先下載佐,係内嵌字幕,星空巴打唔通你用失傳佐既esrxp人手fix..

唔係啦 我搵到嗰條係內封mkv唔係內嵌
仲有esrxp我以前試過用,不過save出黎嘅bmp圖唔識轉番文字檔巴打是咪識搞
除左我之外 得岡田將生先襯得起結衣baby

明明問佢鍾意咩type既女仔
笑到仆街

呢個有無link

但我搵唔番

雪肌精真係

真係好正

呢隻髮型最好

雪肌精同結衣bb既配合真係無敵
兩者合作出黎效果有加乘
除左我之外 得岡田將生先襯得起結衣baby

明明問佢鍾意咩type既女仔
笑到仆街

呢個有無link

http://www.bilibili.com/video/av4230161/
而家中真知子毒多過美粟 點解會咁

但我搵唔番

白車

今日銀魂岡田張新圖

唔係黃曉明咩

真係好撚神似

正經樣好型,一笑就柒,反差夠大呢一點好適合演假髮

好可愛

白車啊啊啊啊啊啊 有路人失血過多啊

好可愛

依一幕我睇左幾十次
我第一次睇又俾LH啲音樂玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞