新垣結衣 (13) 她溫和的微笑 像魔法一樣滋潤了我乾涸的心

1001 回覆
136 Like 1 Dislike
其實睇緊半澤
啲人太熟口面
好易交錯
例子

渡真推薦半澤請掟上今日子做偵探

今日子一見到半澤:你咪係今朝唔讓位個大叔!

今日子幫半澤查到個五億貸款
點知查到原來西大阪鋼鐵既社長係今日子個親生老豆!

相認之後今日子就記番起自己既真正身份係實栗
佢慢慢醫番好啲記憶
記番起自己決心要做個好律師 並改名黛真知子

而半澤係瘋狂鬧人既過程發現自己辯論既才華
決定去做律師

真知子好番哂之後加入左三木事務所
係一次上訴中重遇番改左名做古美門既半澤
古美門更加係法庭上戰勝以前銀行既行長

真知子最後覺得跟住古美門實踐唔到理念決定要離開
結果佢就轉行做記者 繼續佢力求真相既決心
佢好巧合係帝都電視台做番三木既下屬
原來三木因為報唔到仇大受打擊轉行做記者
但係因為實栗為左要令電視台道歉得罪左高層
最後黯然離開

佢老豆見佢失業
就推薦佢去以前係佢公司做IT狗既平匡屋企做鐘點
實栗因為種種既原因向平匡就提出左契約結婚
兩人既同居生活就開始左。。。

一切都像獨白
巴打篇野 痴線
結衣BB晚安
一新醒就新post仲推左7頁
點解你地可以咁夜訓咁早起身

都未訓,差唔多啦

其實未訓

呢張簡單痴線 call十次白車 原諒我有殘體字

呢張簡單痴線 call十次白車 原諒我有殘體字

貼唔到sor 當我冇貼過
早晨
留個言比星空巴睇

[APPLE51320&KUNO-DIY][RAW][リーガル.ハイ2 2013 BD-BOX(Legal High2)][TV特典05-メイキング][BDRIP][1080P][X264-10bit_FLAC].srt

係咪有埋本篇srt 又係零零舍舍既

無玩呢類pt站search過只有wiki raw組既srt

求巴打upload(若有)

唔知你想講乜你呢個字幕應該有埋條片,drive應該有
好後悔set左gakki做wallpaper 望住張圖唔想閂機 訓唔到

早晨
終於追哂post喇屌
早晨呀 結衣

早晨

再試
留名
圖片網址[/img]

結衣早晨
抱抱日好似推得特別快!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞