新垣結衣 (13) 她溫和的微笑 像魔法一樣滋潤了我乾涸的心

1001 回覆
136 Like 1 Dislike
終於睇完Lh 學到好多野 結衣bb同古美門又幾搞笑 神作
唔係睇左太多套

講賣萌,逃恥最高

講最靚,code blue 最高

不過呢度好少人講code blue,好似冇咩人睇

Code Blue 嗰時結衣啲演技其實仲未 carry 到白石惠呢個角色
撇開結衣 fans 心態去睇戶田明顯搶鏡啲
買左本八卦雜,share下

有冇翻譯

篇野講星野源係逃恥慶功宴話想結衣ちゃん()再着水手服
二次會拎結他唱歌
成篇野冇講結衣
利申唔識日文
有錯請指正

有冇翻譯

二次會拎結他唱歌
成篇野冇講結衣
利申唔識日文
有錯請指正

其實我覺得星野源一啲都唔襯gakki
大家被佢逃恥個形象洗左腦
未必日日可以mon到實,有心搞既可以打星號
有加加減減我會補返入去

新Post格式:
https://drive.google.com/open?id=1R0WqDUeALriIx-q81puK-fYPn4--ODqBIKq7yx8f50U

我是來留名的

有冇翻譯

二次會拎結他唱歌
成篇野冇講結衣
利申唔識日文
有錯請指正

變態源想點

有冇翻譯

二次會拎結他唱歌
成篇野冇講結衣
利申唔識日文
有錯請指正

補充一句
水手服個part被指係エロトーク=甜野
gakki面紅

有冇翻譯

二次會拎結他唱歌
成篇野冇講結衣
利申唔識日文
有錯請指正

其實我覺得星野源一啲都唔襯gakki
大家被佢逃恥個形象洗左腦

其實2季都好左D啦
不過最正都係黑田
佢句そのとおりだ好洗腦
唔係睇左太多套

講賣萌,逃恥最高

Code Blue 嗰時結衣啲演技其實仲未 carry 到白石惠呢個角色

冇咩所謂
傻傻蠢蠢地幾萌
山p 都係得一個樣做哂成套戲

上面quote錯

其實2季都好左D啦
不過最正都係黑田
佢句そのとおりだ好洗腦
每日都要重新留名
除左我之外 得岡田將生先襯得起結衣baby

有冇翻譯

二次會拎結他唱歌
成篇野冇講結衣
利申唔識日文
有錯請指正

補充一句
gakki面紅

咁可愛有邊個唔中意
不過我老婆黎,你中意還中意都唔好講出口

明明問佢鍾意咩type既女仔
笑到仆街

二次會拎結他唱歌
成篇野冇講結衣
利申唔識日文
有錯請指正

補充一句
gakki面紅

咁可愛有邊個唔中意

不過篇文係雜誌再引用知情者講述
都唔知誇大左幾多

笑到仆街

近排套套劇都有bb同岡田

笑到仆街

今日銀魂岡田張新圖

二次會拎結他唱歌
成篇野冇講結衣
利申唔識日文
有錯請指正

補充一句
gakki面紅

咁可愛有邊個唔中意

都唔知誇大左幾多

都唔知點解句野會變左工口talk

笑到仆街

今日銀魂岡田張新圖

柴崎幸黎

二次會拎結他唱歌
成篇野冇講結衣
利申唔識日文
有錯請指正

補充一句
gakki面紅

咁可愛有邊個唔中意

都唔知誇大左幾多

都唔知點解句野會變左工口talk

娛樂雜誌既野..
唔係睇左太多套

講賣萌,逃恥最高

Code blue 第二季靚到痴線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞