新垣結衣 (13) 她溫和的微笑 像魔法一樣滋潤了我乾涸的心

1001 回覆
136 Like 1 Dislike

呢張好似頭post有

都係果句 冇人睇頭POST

靚到要quote番

認真
頭POST咁多圖
次次入新POST LOAD第一頁都LAG LAG地 都廢事睇
都係直接睇留言

一早全部比我cut晒
依家10張圖都無
呢到又唔同香討咁
可以整個連結,禁個制就跳層
無人想碌都正常既
每日食飯1/3既時間就係追post
一晚可以推成5 6頁
lh2 真係好好睇

如果講好睇 1好睇D 起碼案件有深度D同次次對手唔同
2次次對 Mr.winwin 同埋個重點傾左向古黛出力搞笑而羽生又有D夾唔到佢地 只可以話結衣2做得好放

呢度巴打真係幾顛
雪肌精都話買

要支持老婆嘛

我老婆好靚女
呢度巴打真係幾顛
雪肌精都話買

呢排皮膚有d差想買黎試下
留個言比星空巴睇

[APPLE51320&KUNO-DIY][RAW][リーガル.ハイ2 2013 BD-BOX(Legal High2)][TV特典05-メイキング][BDRIP][1080P][X264-10bit_FLAC].srt

係咪有埋本篇srt 又係零零舍舍既

無玩呢類pt站search過只有wiki raw組既srt

求巴打upload(若有)

唔知你想講乜你呢個字幕應該有埋條片,drive應該有

sorry 1999
我係要搵字幕檔而非片源

我意思係星空巴係咪有LH2呢個RAW組既成套字幕檔
射手網果個係"wiki raw壓制組"既字幕,只有本篇無包巴打呢個特典字幕檔,
gakki forum都唔見有;好好奇你係邊度搵到,好似零零舍舍得你個drive有,滄海遺珠咁

呢個字幕本身係內封喺條片度,我只係由條片抽左出黎姐我冇成套字幕檔

比巴打rename個字幕檔名fake佐,對下先知道都係堺字幕組既

不過條原片我頭先下載佐,係内嵌字幕,星空巴打唔通你用失傳佐既esrxp人手fix..

唔係啦 我搵到嗰條係內封mkv唔係內嵌
仲有esrxp我以前試過用,不過save出黎嘅bmp圖唔識轉番文字檔巴打是咪識搞

重有無內封既source link比在下下載

YES呢個我有keep住用都叫熟手,係麻煩佐D,個程式太舊
唔得可能你OCR果D steps有做錯
得閒交流下心得

有冇教學文
有冇學日文app推介
iOS an 都啱
lh2 真係好好睇

2次次對 Mr.winwin 同埋個重點傾左向古黛出力搞笑而羽生又有D夾唔到佢地 只可以話結衣2做得好放

Legal high 1基本上係睇堺叔solo
而且啲cases真係比lh 2好
但係我個人覺得lh2 都好好睇
條主線基本上由古美門轉咗黛到
如果同lh1比較就可以睇到黛係成熟咗
基本上lh2 啲cases都係用黎突出黛嘅成長
唔似lh1 將重點放晒落啲案件到
所以lh2啲案件的確係無咁精彩
但係睇到古美門同黛嘅轉變其實都非常吸引
令到成個系列好有連貫性,所以唔應該將lh1,2分開黎睇
lh2 真係好好睇

但我比較鐘意睇人物既成長
最主要都係睇結衣賣萌
而家中真知子毒多過美粟 點解會咁

好可愛

依一幕我睇左幾十次
我第一次睇又俾LH啲音樂玩

ep?

扮頹fake佢搵唔到
唔記得邊集

白車啊啊啊啊啊啊 有路人失血過多啊

咁橋呀,我都攤左係度,白車唔該
嗚呀

今日子2個白色look都

兩個都好靚女
lh2 真係好好睇

但我比較鐘意睇人物既成長
最主要都係睇結衣賣萌

堺叔講過古美門依個角色唔可以有太大轉變
如果唔係就會失去左人物魅力
所以主要係睇黛既成長去反映兩個主角內心既微妙改變
堺叔s2特典好似有讚yui揣摩黛依個角色做得好
而家中真知子毒多過美粟 點解會咁

好可愛

依一幕我睇左幾十次
我第一次睇又俾LH啲音樂玩

ep?

扮頹fake佢搵唔到
唔記得邊集

s1ep10
LH3

ep?

扮頹fake佢搵唔到
唔記得邊集

s1ep10

幾時出s3
LH3

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞