新垣結衣 (13) 她溫和的微笑 像魔法一樣滋潤了我乾涸的心

1001 回覆
136 Like 1 Dislike
我覺得一田個d應該整個gakki終極痴漢包
內含
十六茶2L
meltykiss三味各一
小雞拉面5包
pocky禮合裝
雪肌精7支套裝
樂敦C眼藥水
gakki bb poster連枱曆
EOS M2
老婆親筆簽名寫真

共$30300

屌我終於知點解老豆會買EOS M
肯定佢係gakki痴又唔撚同我講
其實結衣BB有冇黎過香港

工作上應該冇
但私人上

有冇人想去機場等結衣黎香港

工作上應該冇
但私人上

講真如果佢為宣傳牌子黎hk既話 我會去

老實講我就當一個明星咁睇
呢種女仔實在太遙不可及... 樣,性格,地位...
如果硬係要當鐘意佢,想佢做女朋友咁
自己會過得好辛苦

你喺佢成名之前入到佢圈子咪有機會囉

我老婆13歲就成名啦喎

識咗結衣之後成日會諗起eason首時光倒流二十年,如果早啲認識佢就好

工作上應該冇
但私人上

機場太多人 不了
我係屋企等

老實講我就當一個明星咁睇
呢種女仔實在太遙不可及... 樣,性格,地位...
如果硬係要當鐘意佢,想佢做女朋友咁
自己會過得好辛苦

我老婆13歲就成名啦喎

識咗結衣之後成日會諗起eason首時光倒流二十年,如果早啲認識佢就好

遺憾我當時年紀不可親手擁抱你欣賞
童年便相識 餘下日子多閃幾倍光
誰讓我倒流時光一起親身跟你去分享
能留下印象 閱覽你家中每道牆
拿著你歌書 與你合唱 小小戀歌

我老婆13歲就成名啦喎

其實你而家上網揾到佢而令佢對你有好感都仲有機嘅

邊個巴打做既

邊個巴打做既

買黎當水飲,沖埋涼

邊個巴打做既

邊到

邊個巴打做既

邊間?

屯門 aeon

邊個巴打做既

邊間?

屯門 aeon

見證搵岩代言人既力量
本身諗住為左結衣先睇 再一次說愛你
仆街 男人老狗居然睇到喊撚左
洋蔥居然同我係結尾一野爆晒出黎
未試過有一套電影可以搞成我咁

原本一年前都無意禁左黎睇 但果陣睇左開頭覺得冇咩大不了就棄左 一年後今日坐定定睇返先知原來呢套野咁有靈魂 咁有振攝力
真係走晒寶

結衣入面母親既形象做得好好 母愛爆分
本身諗住為左結衣先睇 再一次說愛你
仆街 男人老狗居然睇到喊撚左
洋蔥居然同我係結尾一野爆晒出黎
未試過有一套電影可以搞成我咁

原本一年前都無意禁左黎睇 但果陣睇左開頭覺得冇咩大不了就棄左 一年後今日坐定定睇返先知原來呢套野咁有靈魂 咁有振攝力
真係走晒寶

結衣入面母親既形象做得好好 母愛爆分

未睇好去睇 高度推介

工作上應該冇
但私人上

那個了喔
內含
十六茶2L
小雞拉面5包
pocky禮合裝
雪肌精7支套裝
樂敦C眼藥水
EOS M2
老婆親筆簽名寫真

共$30300

北海道影相同hello photo lovers入面都係用eos m
內含
十六茶2L
小雞拉面5包
pocky禮合裝
雪肌精7支套裝
樂敦C眼藥水
EOS M2
老婆親筆簽名寫真

共$30300

北海道影相同hello photo lovers入面都係用eos m

叫一田整個結衣福袋啦

邊個巴打做既

邊間?

屯門 aeon

見證搵岩代言人既力量

荃灣買過三次
內含
十六茶2L
小雞拉面5包
pocky禮合裝
雪肌精7支套裝
樂敦C眼藥水
EOS M2
老婆親筆簽名寫真

共$30300

叫一田整個結衣福袋啦

一半宜家都無代言
死啦 話俾我知呢個係唔係結衣嚟
定係我有幻覺 好似見到唔應該見嘅嘢
死啦 話俾我知呢個係唔係結衣嚟
定係我有幻覺 好似見到唔應該見嘅嘢

屌你
bam
內含
十六茶2L
小雞拉面5包
pocky禮合裝
雪肌精7支套裝
樂敦C眼藥水
EOS M2
老婆親筆簽名寫真

共$30300

叫一田整個結衣福袋啦

一半宜家都無代言

你老豆可能都有mon post
內含
十六茶2L
小雞拉面5包
pocky禮合裝
雪肌精7支套裝
樂敦C眼藥水
EOS M2
老婆親筆簽名寫真

共$30300

叫一田整個結衣福袋啦

一半宜家都無代言

你老豆可能都有mon post

父子7日變
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞