新垣結衣 (13) 她溫和的微笑 像魔法一樣滋潤了我乾涸的心

1001 回覆
136 Like 1 Dislike
係咁loop新廣告
點解你地可以咁夜訓咁早起身

都未訓,差唔多啦

其實未訓

點解可以唔訓
我唔訓會比老婆bb鬧
係咁loop新廣告

已經係正到唔知用咩形容詞好
係咁loop新廣告

已經係正到唔知用咩形容詞好

快到唔想追啦
留名
睇剩smile同 龍櫻
D毒都未散
睇剩smile同 龍櫻
D毒都未散

越睇越中得深
一起身就要抱抱
留個言比星空巴睇

[APPLE51320&KUNO-DIY][RAW][リーガル.ハイ2 2013 BD-BOX(Legal High2)][TV特典05-メイキング][BDRIP][1080P][X264-10bit_FLAC].srt

係咪有埋本篇srt 又係零零舍舍既

無玩呢類pt站search過只有wiki raw組既srt

求巴打upload(若有)

唔知你想講乜你呢個字幕應該有埋條片,drive應該有

sorry 1999
我係要搵字幕檔而非片源

我意思係星空巴係咪有LH2呢個RAW組既成套字幕檔
射手網果個係"wiki raw壓制組"既字幕,只有本篇無包巴打呢個特典字幕檔,
gakki forum都唔見有;好好奇你係邊度搵到,好似零零舍舍得你個drive有,滄海遺珠咁

呢個字幕本身係內封喺條片度,我只係由條片抽左出黎姐我冇成套字幕檔
睇剩smile同 龍櫻
D毒都未散

越睇越中得深

大概會中一世毒
係咁loop新廣告

我都loop緊
結衣post開到13
出面都冇一個個人post爆到1

之前咁多gakki同其他女仔比較嘅Post證明連登真係好多痴線佬

利申: 痴線佬
結衣post開到13

之前咁多gakki同其他女仔比較嘅Post證明連登真係好多痴線佬

gakki
結衣post開到13

gakki

Gakki一張圖一段綜藝一個廣告都可以講幾頁
一起身又多左5頁
唔想睇完今日子
睇到第7集

第8集好睇呀
到第9集先黎料
今日子最高
結衣post開到13

gakki

Gakki一張圖一段綜藝一個廣告都可以講幾頁

日本都係咁樣,紅白跳一段仔twitter都可以爆40萬條

點解gakki唔黎香港
唔想睇完今日子
睇到第7集

第8集好睇呀
到第9集先黎料
今日子最高

最尾個集感動到我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞