新垣結衣 (13) 她溫和的微笑 像魔法一樣滋潤了我乾涸的心

1001 回覆
136 Like 1 Dislike
靜靜地既yui最可愛啦!
報下時先

要訓啦 聽日放工繼續睇
睇完smile 瘋狂賣萌
一路睇一路諗古美門幾時出場 仲有大波秘書姐姐
btw套野瘋狂開虐...男主角設定真係好廢成日喊到我覺得有啲煩
btw套野瘋狂開虐...男主角設定真係好廢成日喊到我覺得有啲煩

睇宗legal high 睇覺得smile 啲法庭麻麻

睇宗legal high 睇覺得smile 啲法庭戲麻麻
岩岩睇左幾集父女,個陣個結衣好得意
不過都係中意佢而家有女人味啲
岩岩睇左幾集父女,個陣個結衣好得意
不過都係中意佢而家有女人味啲

睇佢咁多套劇同戲
得罪講句 我覺得yui無乜女人味

佢俾我既係天使既感覺
係上天賜俾世人既一份禮物
我地一定要好好珍惜
點訓得著
點訓得著

我瞓了
晚上好
6點半要起身但仲睇緊
其實睇緊半澤
啲人太熟口面
好易交錯
例子

渡真推薦半澤請掟上今日子做偵探

今日子一見到半澤:你咪係今朝唔讓位個大叔!

今日子幫半澤查到個五億貸款
點知查到原來西大阪鋼鐵既社長係今日子個親生老豆!

相認之後今日子就記番起自己既真正身份係實栗
佢慢慢醫番好啲記憶
記番起自己決心要做個好律師 並改名黛真知子

而半澤係瘋狂鬧人既過程發現自己辯論既才華
決定去做律師

真知子好番哂之後加入左三木事務所
係一次上訴中重遇番改左名做古美門既半澤
古美門更加係法庭上戰勝以前銀行既行長

真知子最後覺得跟住古美門實踐唔到理念決定要離開
結果佢就轉行做記者 繼續佢力求真相既決心
佢好巧合係帝都電視台做番三木既下屬
原來三木因為報唔到仇大受打擊轉行做記者
但係因為實栗為左要令電視台道歉得罪左高層
最後黯然離開

佢老豆見佢失業
就推薦佢去以前係佢公司做IT狗既平匡屋企做鐘點
實栗因為種種既原因向平匡就提出左契約結婚
兩人既同居生活就開始左。。。
我好似痴q左線
痴線佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞