「撚狗俠回歸」 屯門全新樓 尺價$9889 😱

335 回覆
171 Like 10 Dislike
得上源既業主先會經過屯公?
痴撚線
park yoho好好多,嗰度一出好快上公路,半個鐘到中環,又有商場,去元朗站同錦上路站都係5分鐘。

掃管笏青山公路行一段路先上返屯門公路,去鐵路站更遠,死位嚟。
Park yoho好好多
太平唔計
個盤冇寫係邊?
掃管fuk仲有無war game打
大陸名牌先好
省招牌落重本
香港嗰啲反而最cheap
香港老闆出名度縮孤寒
巴打....係再推100伙招標
唔係原有150伙中拆100伙
呢篇寫法又唔同?

新地旗下元朗PARK YOHO Napoli,剛公布銷售安排,將於下周二推出150伙,但發展商卻以新方式賣樓,據銷售安排顯示,其中50伙作公開發售,該批單位已在上周二公布價單,至於其餘100伙,則以招標形式發售,而該批單位沒有公布價單,招標日期由下周二(25日)起至11月30日。新地發言人稱,地政總署要求賣方每次發售的單位數量不可少於該期數總單位數目的20%,以每份「銷售安排」計算,不論以拍賣、招標或其他形式發售。由於 PARK YOHO Napoli 的首份「銷售安排」發售的單位數量已多於該期數總單位數目的20%,故此有關安排已完全符合「預售樓花同意書方案」以及《一手物業住宅銷售條例》的要求。
嘩 咁就唔同講法
呢個位置都引到勇士衝

都幾多人去睇示位
新地呢個名唔會賣唔到樓
只會賣貴定平
Nexium_40 = 當勞侵犯你老母
咁又點呢請問?
撚狗俠前名夠叫馬雲
無記錯既話
咁平唔係唔買呀? 買樓一定嬴, 遲下10萬蚊一尺架啦
發展商之前唔係話建築成本$5000~6000,連埋地價,今次仲唔係做善事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞