「撚狗俠回歸」 屯門全新樓 尺價$9889 😱

335 回覆
171 Like 10 Dislike
一分錢一分貨啦
同一價錢 你會買佢定九龍灣40年樓
只睇地點 我揀40年樓算
咩叫乾濕廁?
好僻 不過獨立屋16 17k一呎就可以考慮
中資發展商唔計
急不及待要睇睇napoli可否1q清
shk笠水
咁渣㗎
唔夠彊硬拼

推150夥其實只賣50
另外100係要招標

都唔知可唔可以一q清個50

上源低價開賣 PARK YOHO Napoli突推100伙招標

萬科旗下屯門新盤上源今日以低價搶攻,首批231伙折實均價1.1萬元,部分單位呎價更低於1萬元,為近年最平新盤呎價。同屬新界西北的新地(016)旗下元朗PARK YOHO Napoli立即變陣推盤,剛剛上載首個銷售安排,於下周二(25日)開售150伙,當中分為A及B批次,A批次50伙來自早前公開的首張價單,同樣設大手客時段,每人最多可購6伙。B組散客時段則最多可購2伙。另外,項目再推100伙以招標形式出售,採每日截標形式,招標期由9月25日至11月30日。
承建商:中國海外房屋工程有限公司
呢個地點好伏 想食個飯都無
岩岩睇完 講到公司咁好
可能叫個外賣一係唔送一係等到戇鳩

都唔知係屯門出發定荃灣出發近啲
呢個地點好伏 想食個飯都無
可能叫個外賣一係唔送一係等到戇鳩

都唔知係屯門出發定荃灣出發近啲
呢個位隔離係小欖監獄
監獄多數起係咩地方真係唔多講
果到交通幾發達大家都估到

你個隔離都隔好遠下 果度交通係唔方便但又未到荒地咁,巴士都有幾架,如果交通好方便就唔會出依個價la
總結就係 呢個盤地點太閪 大陸發展商
所以唔計
有無補充?
下⋯ google map下先講野啦
條公路仲要係出晒名既屯門公路 日日有塞車view睇
塞車全香港都有, 呢啲應該唔計架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞