「撚狗俠回歸」 屯門全新樓 尺價$9889 😱

335 回覆
171 Like 10 Dislike
計地價黎講係,17-18賣地貴左1/3有多。之後起既一定賣唔到咁平。雖然樓爆發展商都可以屯地等遲下先起樓既
唔怪得o甘撚平
得架灰姑娘巴士 K53 星期日唔開 夜晚去到9點 半個鐘一班入去住喊三聲
搭小巴要落山 兜兜兜 半個鐘出到屯西既
個屋苑前面同後面夾埋兩個地盤 入到去住 比兩個盤既塵夾死你
咁諗返 其實係賣得貴
屌 根本無平過
發展商又撚鳩淡淡
park yoho 仆街極都好過呢度啦.
掃屎忽同深井段返工痲撚煩呢廿年都未解決.
parkyoho 都叫有條北環線打下丁, 出元朗站又快
獨市o甘滯 4000 都唔過份
呢個位其實行去愛琴有百佳
行去黃金有幾間餐廳2間茶記
巴士有得出旺角荃灣,城巴有得出中環至天后
係冇車出尖咀姐
如果去黃大仙果類又可以去小欖轉車站,所以話唔方便既其實唔係真係太差
有52x 61m 962 962b e33 k51 k53 去旺角 荃灣 中環 機場 市中心

利申:住附近出街閒閒地1個鐘
呢個位其實行去愛琴有百佳
行去黃金有幾間餐廳2間茶記
巴士有得出旺角荃灣,城巴有得出中環至天后
係冇車出尖咀姐
如果去黃大仙果類又可以去小欖轉車站,所以話唔方便既其實唔係真係太差

其實有架九巴專車252係掃管笏出屯門轉車站,去到轉車站咩巴士都有,不過暫時得繁忙時間有,好似話年尾先會加開到15分鐘一班
可以再遠啲
幾錢都唔住
北環線邊會停park yoho
自膠
凹頭站唔係py?
良心地產商
志在打個和...
嗰個位行落黃金幾耐?
我見網到話北環綫首階段只興建錦上路至古洞段,錦上路(新田)至落馬洲段暫緩興建,凹頭、牛潭尾、新田三站為預留車站。
好撚遠 穿過迴旋處同隧道 慢慢行4個字
淨係有兩個地盤係隔離已經唔值 仲打緊樁乜都未見到 承受返一兩年困擾
真係要飛的出入...
唔止,慢慢行一定唔得

不過發夢見到d石屎質素暫時都唔差,冇垃圾同好少蜜峰巢
那有的
一兩年隨時未入去住
有地盤證明附近有建設唔係死城
NAPA個陣開幾錢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞