「撚狗俠回歸」 屯門全新樓 尺價$9889 😱

335 回覆
171 Like 10 Dislike
附近有無空地泊?屯門應該千頭搵到車位?
差不多6户爭一個位
屯門出市區快過元朗
冇車唔洗諗 偏到
Park yoho,有超市,茶餐廳,呢間有冇?
呢啲山旯旮位一定泊番屋苑入面 冇3000蚊走唔甩
又星堤又napa,加埋呢個入晒伙會唔會好塞
朝早本身都塞
唔夠行車線
八月中

【元朗新盤】PARK YOHO Milano加推54伙 折實均價1.55萬

新地(016)元朗新盤PARK YOHO Milano上周六首輪開售328伙,吸引大批市民烈日排隊買樓,可謂萬人空巷,即日接近沽清。發展商乘勝追擊,今日再加推54伙,折實平均呎價15,489元,價錢與對上一張價單相若,而比首張價單均價13,756元則貴12.6%,本周六(11日)作次輪開售131伙。
新增價單顯示,該54伙定價由530.4萬元至1,795萬元,呎價16,608元至21,327元。最高折扣16%,折實售445.5萬元至1,507.8萬元,呎價13,951元至17,915元。另外,發展商指,連同星期日加推的77伙,將於本周六全數推出,最大手最多可購2至6伙,該組別上限54伙。B組最多可購2伙。
但係呢個盤前面塊地比中資$8xxx買左
又星堤又napa,加埋呢個入晒伙會唔會好塞

仲有永泰,恆大,星堤2期同路勁幾個新盤,夾埋超過5000伙
AA: 將來配套就會完善架喇
恆地買既價黎 好似係$3xxx
之後中資恒大用$8xxx同恆地買
前便塊地起好賣到yoho咁既價錢啦之後
park yoho 個位好好多喎
梗係唔計啦, 中資發展商 + 大西北 + 中秋節 WO
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞