「撚狗俠回歸」 屯門全新樓 尺價$9889 😱

335 回覆
171 Like 10 Dislike
新盤混戰:上源暫收800票 清潔工擬幫兒子上車

佩服
冇車唔好住 其他冇意見
踩公路定係有單車徑?
清潔工都咁有錢
正常打份工都儲唔到錢果啲應該檢討下啦
咁好賣 點解長沙灣仲咁多地產狗
搵食呀ching
正如黑糖珍奶好賣 開到一街都係
有單開既地方點會無AA
你個tg add 唔到
呢啲19盤$16000尺都畀撚狗俠攞嚟講
咁耐以黎有無發展商試過之後再賣平過之前價單?
D大陸發展商識唔識賣樓㗎,一萬以下樓花係兩年前沙頭角價
如果遲下空置稅通過左發展商無得SH,到時出現都唔定
沙頭角重難賣 買家要有禁區紙
御半山唔受空置稅規限 因為佢4月已經拎左樓花同意書
昨天入去睇了地盤,隔離有條村入面有一間村屋茶餐廳,估計獨市,好多地盤佬同村民幫襯!條村有些新起的村屋一棟一棟睇落好正,聽講幾百萬一棟,無錯係正隔離幾百萬一棟
個時嵐山又墳景又盛 又話百幾呎單位
點知升最多 最好賺
利伸無買 睇唔透 求指點
昨天入去睇了地盤,隔離有條村入面有一間村屋茶餐廳,估計獨市,好多地盤佬同村民幫襯!條村有些新起的村屋一棟一棟睇落好正,聽講幾百萬一棟,無錯係正隔離幾百萬一棟

邊個同你講幾百萬一棟? 我住緊附近之前同村長傾過一棟最少二千萬
香港幾時去到有一間超市,兩間茶記就叫有野食,有巴士經過就叫方便

淡友sell呢個盤仲sell得勁過地產商

Yoho都俾人嫌交通唔方便既時候,竟然吹捧呢度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞