[本地足球] 2018/19 港超聯及香港隊討論區(31)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
真心唔明點解加西亞會上哩隻賊船
係傑志穩穩定定
總結樓上講既野.
郭嘉諾都仲係有諗法但係無經驗,有排學。
陳曉明手牌唔靚,班人執行唔到戰術。
戴偉浚同鄭展龍絕對係兩類球員,戴偉浚力量同速率都比同齡超班,但係鄭展龍係技術型好多,放埋同一隊波都唔會爭波踢。
同埋我相信白蛇召佢返黎都唔難,我諗佢都好需要踢成人隊級別既比賽,白蛇係英國都有一定知名度,當係浚仔響英國國內攞下印象分都好。
賴元朗有用入籍球員而理文無
對烏豬實力差咁遠
3隊區隊排緊1,2,3

地區足球要雄起了
<<隊長法比奧帶病上陣為元朗搏盡!>>

法比奧在前日的訓練後身體不適,在今天賽前仍未見好轉,即使如此,他極之渴望為球隊取得本季第一場勝利,經醫生檢查後仍決定為球隊上陣拚搏,更以出色的表現為球隊取得重要勝利!法比奧賽後前往醫院接受治療,情況暫時穩定。在此向法比奧為元朗搏盡的無私奉獻精神致以崇高的敬意,並祝願他早日康復!
佢老人家真係慘,呢幾季應該係佢來港多年最辛苦一季
咁對印尼被反cup, 仲有一度俾寮國爭啲追和點計
戴偉浚腳底都唔係差
響英甲都叫有D野睇下
雖然英甲班波牛技術好粗 可能先顯得佢好
基本功好
不過用水平黎睇
佢應該係港超可以稱得上技術好果D人黎
當年喺飛馬無官方身分都可以 何況而家
我覺得tsun dai係英甲係技術型球員
係英甲對抗性差d上季唔夠鬼撞

我認為佢技術係香港球員算好好 佢對抗性係香港球員中都叫ok

唔似GW愛將沈子貴得技術對抗性太差(未發育)
英雄杯搞到撞親要抬離埸比狗保話

tsun點都好過沈子貴, 沈子貴學你話齋對抗性太差, 好多野都好幼嫩
True
班土炮全部二線,好似一個一線土炮都無
主教練>搞青訓
膠諾都係再觀察下先啦
得罪講句
第一場av堅廢
第二場就對家亂亂地(都可能係陳曉明唔掂)
天水圍飛馬既陳曉明就真係好
而家都係要再觀察下 始終都放低左職業波幾年
全城震驚
膠紙賣到幾十蚊卷就全城震驚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞