[本地足球] 2018/19 港超聯及香港隊討論區(31)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
公就我輸,字就你贏
仲有顏樂楓同許家樂,清一色 B 隊料,外援又唔係超班
人地曉明蛇係戰術大師喎
都打成咁
當年黃馬D人都唔係差
係三腳廢
曉明sir教波係有諗法嘅
但係隊波執行力唔夠好
防守又未穩固到可以畀佢take risks
親民

之前都講過,依家睇翻轉頭就勁,個陣全部都係棄將或者下游執過黎
連廢老都讚好
我覺得如果跑狗同肥袁打得返港隊表現已經差好遠
都代表外流球員係優先

加利韋特表示,他已經聯絡一眾海外球員,看看誰人可以歸隊作賽:「好像在印尼踢波的辛祖、英格蘭踢波的戴偉浚,我都分別接觸他們,看看誰人可以在短期內為香港隊披甲。我揀人的準則只有一個,就是挑選最好的球員入隊。」
一半半啦
勁既有當打康廉+伊達 卡里祖
有D又真係廢 好似黎耀昌劉嘉城咁
佢上場Debut都可以咁冷靜chip shot
前面個隻 ok ,但感覺唔似入波多或者做到支點。後面又擺太多鬼。結果攻唔入係咁比人打翻轉頭,但後面又未穩到唔失。

上次唔係肥袁派膠,點會一分都無
正常既
港超又唔係勁
咁外流個班邊個唔係一線
淨係記得你屌柒南區掛住拍廣告
其實真係剩係得個跑字
但係港超嚟講我覺得跑狗倫係少數有衝擊力既球員

不過今季打咗兩場都
佢個組軍完全睇唔出想打三中堅
除咗正選嗰三個之外後備就無正宗中堅 仲要呢三個都唔係高大
打三中堅前面一係好似舊年元朗前線雙外援 如果唔係本地球員嘅個人能力好重要 連凱景都有安基斯 但佢得個啱啱好返打唔到正選嘅澳門球王 其他嗰啲都係執雞類型
全城震驚 港甲中堅轉踢前鋒戰港超兩仗轟兩球

陳廣豪表示自己從小在黃大仙區隊長大:「我是跟隨何信賢教練成長,由黃大仙U13梯隊踢起,直到U18、19梯隊。今季季前郭嘉諾教練找我加盟,好多謝他給予機會我落場。以往自己是踢防中,去季在永義只入一球波,今年改踢前鋒暫時入兩球,感覺不錯。」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞