[本地足球] 2018/19 港超聯及香港隊討論區(31)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
幾趣緻

邊場?真係無印象
唔係上季,前季
再加埋「爆房時間」俾7爺
白蛇好有霸氣 又路邊野狗 又唔會俾記者撚
人地第一代英格蘭elite coach
棄用bb後 jordan上位前 但好似蕭銘客串踢翼都表現好過佢
今次應該好睇,白蛇選左,球會唔放人
至於本地球員水準,他指踢起來很努力,但指有很多地方需要進步,「要再踢得更有策略、更能執行球隊戰術,在場上表現質素要更好。」

韋特透露,原定本月24日他需公布其上任後首份港足32人初選名單,但他預告將提早下周便公布,以便更早部署,並組織一個焦點小組備戰,預計下月8日為首課操練。

https://news.mingpao.com/ins/instantnews/web_tc/article/20180915/s00006/1537014682295
唔黎?直情要你隊波收皮無得玩超聯
其實有無得向警員投訴科投訴劉晃熙?佢好似係當差,話佢係球場上面嘅判決令到我覺得佢係執行職務果陣嘅判斷有所懷疑。
傷心柴,你唔投訴佢, 佢都係升唔到架啦
理文助教曾昭達於賽後表示對賽果感到失望,但他認為球隊在踢法上及球員的發揮均比上仗對傑志有進步,但只欠埋門一腳,相反對手把握一個反擊攻勢並射入奠定勝局的一球世界波,「達Sir」亦坦言球隊有進步空間。

佳聯元朗主教練郭嘉諾賽後則指,球隊於季前友賽保持不敗,已知道一眾球員是具有能力,無論是新兵抑或舊將,大家都很用心去比賽,並點名稱讚陳廣豪的入球十分漂亮,欣賞他有膽色起腳,而球隊整體在場上的態度亦值得一讚。
我淨係想玩到佢唔再做球證咋....
永不錄用
時間太少了 下周公佈
耐到唔記得左
sick ball
你連登出返呢個ac都唔記得左
到時又有大龍鳳睇
改個名叫潛水都叫有誠意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞