一人一個好/仆街師傅

264 回覆
43 Like 1 Dislike
好:高登牛師傅,有記貨櫃(得一個)
差:德安 中貨 柴灣姓曾個個,成日講野都唔知想點,BTW最後PASS左
私人師傅 龔xx 四眼肥仔
前排係Fb成日賣廣告
上堂遲勁耐到又早落堂
又成日訓覺睇片 hea到傻
無啦啦失驚無神就搵人代堂
搵左第二個補鐘pass左係試場見翻佢
求contact
TU841 單志恆師傅
架車保養好
極力紙、油門同逼力都好應好夠力
乾淨企理
好易約時間,因為佢背後有秘書可以直接同佢約時間
教都好用心,會指出你邊到做得唔好同好有耐心唔鬧人咁教
自動van有無師傅介紹?
而家學緊果個好似hea hea 地,會去廁所同玩手機, 不過都見佢一堂接一堂都有學生
係九龍塘學左兩堂, 教掉頭同轉彎, 每堂比我揸足個半鐘, 做錯會提下我, 不過無教d咩技巧, 自動波黎講會唔會太慢?
咁你仲想要啲乜?
有沒聽過陳成雙?
鴨駕 吳sir
後生師傅
有心教
陳天龍仆街啦你
師兄,想問一問可以留一留余師傅contact 俾我嗎,

小弟4月29 天光道 考Van 棍波,而家仲未揀到岩既師傅,好怕中招
比你tg我
師兄,你有無拎到余師傅contact? 唔介意可以開心Share嗎
冇拎到呀sorry巴打
有冇contact 8月考
有冇人跟過沙駕 馬文傑師傅? 肥肥地的
上咗一堂 笑笑口冇點鬧
鄧佳 睇名就知正仆街
佢自私棍van 都有教, 操到十幾廿堂都仲搶你軚, 操路線又唔提基本野, 新手連睇盲點都冇講過, 日日喺度泊位掉頭等你pass 乙部肥丙部, 比你揸多半個鐘但收你45分鐘錢, 上堂講廢話, 淨係識得講錢, 學少堂就嚇你pass 唔到

袁師傅 幾好
教自私, 性格友善, 提得好足, 邊學邊提, 為學生好
袁師傳 教九龍新界自私 tele: 92669211
仆街:鏗鏘 孫文X (整合包有)
遲到早退玩手機唔在講,之前山竹打風照計堂收錢
成日講廢話問讀書點溝女未扑野未煩住曬
紅綠燈轉黃燈開次吊極力子,佢望住個電話睇facebook抖音片一野踩落個極力子同brake諗住鬧我未轉燈
點知一望見到綠燈知自己柒左又繼續睇手機
結果第一take fail左仲係咁單打我想我俾錢佢飲茶/搵佢重考
最後第二take轉師傅勁好人,又細心教補3堂pass左
有, 不過唔知點俾你
我無用tg
誠意推薦,Pang Sir, 棍波 Van JH20, 考棍波朋友仔,真係要搵彭師傅! 我係補考嘅,今次多得他彭老師細心教導,很明確指出我嘅錯處!教到過程之聰 細心,仔細!終於可以比我改進到前一次唔合格嘅原因!
我 經常係肽盤不正確,離合器不恰當!
經過彭師傅嘅教導指點,的確好大進步!
考棍波同學仔誠意推薦!
謝謝

Van JH20 ,Pang Sir

IG : primerapang
Facebook : Pang Leung (Pok Pak Driving Centre)
我都係跟佢 唔會亂屌 有時仲教啲考試以外駕駛知識 唔錯喎
學自動波私家車1.5hr 520合唔合理?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞