一人一個好/仆街師傅

264 回覆
43 Like 1 Dislike
1 take pass完先發現師傅係仆街list
佢有鬧下人屌下鬼,但其實佢教左我幾多野

ju 8x3 盧x球
四年前跟佢學過 屌到我飛起
咁大獲 佢屌我做錯野,我會應佢一句係既! 之後佢屌多一兩句就唔會再屌 可能依幾年收哂火
我係俾佢串無天份....
幾左好多日直路 前後行...
咁最後都肥左啦...

其實我幾欣賞佢手車~
我第一日有比佢讚第一次渣表現唔錯 懷疑係想留學生,之後有次佢都有話我唔得 但下堂滿血復活,冇咩點話我

佢手車真心係幾勁
B18同B10係同一條友黎, 可以COMBINE埋一齊
佢幾好喎 跟佢1take pass左 有時又會吹下水搞下gag好輕鬆 你係醒就唔使擔心喎
咁同佢wtsapp俾我既感覺都幾大反差
希望到時真係你所講咁啦 仲有排等 想快啲學 快啲考
公路炸彈都pass到
叫唔叫好師傅
我老婆之前派咗呢個師傅,但機又覆,又安排唔到考前揸一轉仲話邊有咁多時間俾老婆揸
之後打去counter投訴即刻轉咗嗰姓黃,雖則講嘢快啲,但起碼有心機同埋pass到
SKP 貨van 好易學既師傅都幾好 唔呃鐘
見到d學生考試會讓晒路頂住d車比你出
自動van 鄧志榮
唔錯, 年幾前跟佢學1take, 不過收得貴過市價
盧偉光 點睇

第一日上堂 學左一陣前後開車 但乜撚都冇教過就叫人出公路轉彎兜圈 跟住就話我唔識轉 屌 教都未撚教 我識轉唔洗黎學
深水埗有間叫spark車房,入面有條撚樣叫Derek
千其唔好去整車
黑店來
條撚屌同佢腦細
㩒住泥屈
各位唔好上當
尹偉祥(Victor) - 教車師傅

朋友介紹,幾年前岩岩考完筆試問佢
佢報左價,但話唔洗咁早學
過左半年出面再搵佢學,出面公價加左一次
但佢仲係收舊價
唔好彩肥左一次,無報快期
過多三個月再學都仲係收返舊價

教車唔罵人,有時我比約定時間早三個字到佢會早啲開始
但落堂時間唔會扣返
考邊度就係邊度學,唔會去第二個試場
上堂有時會覆下message, 但唔會瞓教打機個啲
TY6010 王x林 x桂林
上堂大多數唔遲
但一定會早落堂
上堂睇片打機訓教乜都齊

10堂教左泊車倒頭
唔知算唔算多

但佢態度好撚大問題
唔撚講唔撚教
打機打撚到出哂聲 戴黑超訓 上堂睇食神
高登牛師父有無? 之前開POST勁多巴打都屌
岩岩碌落去見到,條友態度差到仆街。架車又垃圾,比錢佢教人好似當你狗咁,堂堂都屌。上左2堂就無上。
學車駅陳師傅
搵佢幫手補沙駕路線,今日考河畔一take pass
依條撚屌 拍片笑鳩個學生丫嘛
過街老鼠黎 當初唔知係咪請打手幫佢宣傳
個個都話好 後尾就見真章俾人圍屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞