一人一個好/仆街師傅

264 回覆
43 Like 1 Dislike
推下先
3 take pass
都想介紹番兩個好師傅
第一個 有記黃子鎮師傅
第一次打比佢約堂約時間
有禮貌又會起電話到講解條路線難唔難考
預計第幾堂就會上手
最緊要係足鐘 唔會呃你
係會屌下人 但一定係你做錯先屌
見你表現麻麻會叫你抖下再黎過
所以第二次都揀左佢
另一良師有記劉師傅
朋友介紹 足鐘之餘有時仲會比你渣耐左
可能我有兩次經驗 全程冇屌 只係汁番d細節位 轉波點樣轉順d 成功pass
介紹劉師傅比我呀哥 屌到我哥反皮
但我呀哥一張白紙 屌都正常
雖然係咁屌 但都會起考試前安慰下

pass果陣劉師傅仲封左封利士
劉師傅同黃師傅係兩師徒
劉師傅已經走左出黎自己做
可以share師傅contact嗎
學車駅 李存耀(好似係)
講解一流 上堂好輕鬆 唔會一下就吊落黎
每每出錯都係會比人反思番自己錯乜再改進 所以好易入腦
渣車時情況許可下都會同你講下笑傾下計 等個人無咁緊張
仆街師傅 學車王 麥樹X 呃鐘 唔教野 十堂八堂都帶你去泊車 明明知果時段多人考車都帶你去等泊車 最長果次等左廿分鐘先有得泊 等泊車嘅時間起度撳電話或者同學生講癈話「前面個肥婆條腰重粗過我條腰兩倍 唔知係咪鬼妹黎」 認住呢條死老坑 跟佢學車真係貼錢買難受 各位想學車嘅巴打小心呢條撚樣
啱啱學鏗鏘汝師傅
大家有冇跟過佢?

人就冇咩不過得個揸字又冇講你做錯做啱d咩
同埋上咗幾堂每堂都好似唔記得你咁,次次第一句都係問你係咪第一堂
學車天x 每堂都唔同師傅教
最好笑上堂個陣 個師傅sell我過檔
下堂即刻比個老闆炒左 又轉師傅
轉轉下我啲堂又冇 手車又唔掂
真係好撚後悔報左佢
一轉師傅就合格
我考培正
主要係搵佢執漏
我有個朋友都係一轉過去就合格
教你邊個位開始要扭斜d先轉到灣
會好細心教你有咩位做得唔好
邊個位容易多人肥佬
唔會鬧人 好有耐性👍🏻
Ivan Ng
車牌TJ 124👍🏻
係邊搵?
補充番少少野 學車王嘅師傅每收一個學生都要回佣比學車王 心地唔好嘅師傅好似麥樹榮呢條撚樣咁就會揼你波鐘 等你學耐D上多D堂賺多D錢
垃圾學車王我屌你老母
下我啱啱報左學車王
我係朋友介紹架
佢無搞Facebook ig page個d
留tg你比我 我比佢電話你
呢D都係睇師傅 係好師傅嘅就算要回佣都會用心教你嘅 唔好咁快交租車費住 試幾堂先睇下個師傅教得好唔好 唔好嘅咪同佢講唔學囉
講真,鳩鬧既師父真係過晒時
放工去學車仲要受氣on99
有冇粉嶺師傅推介
學車王第一個派比我既係黃錦亮 呢個垃圾仆街死 全肥
第二個係後生仔 榮師傅 非常好 我補多幾堂後全pass
我個個係郭師傅,希望好人啦,今晚上第一堂
我12年果時跟佢學 考澤安肥左路試
第二次13年頭再跟佢學考油塘先pass

考澤安果時會問我有冇性趣用每堂時間元朗揸出澤安
我on99又跟佢去

果時只係覺得揸車好爽 我有我揸 佢有佢訓覺

知後肥左諗番跟佢咁玩法哂錢哂時間
雖然第二次都係跟佢學 不過冇再跟佢揸車行大運

就好似上面巴打咁講
佢上緊堂果時經常做自己野
好多時做曾左佢都冇睇倒
之後用左依套自己以為岩既做洗去考

第二次雖然跟佢學 只係學十幾堂就算
揸車技術本身冇問題
問題係我自己揸車態度
第二次主力上uwants同高登既學車post學
反而學得更加多同易明加埋自我反省
順順利利pass左

依然跟佢學為左方便 佢咁岩有期唔洗再揾師傅
最緊要係揸慣佢部車
個post真係要推俾多D人知

杜絕班呃飯食教車狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞