一人一個好/仆街師傅

264 回覆
43 Like 1 Dislike
德安 姓顏 垃圾
每堂例遲10分鐘 早10分鐘完
唔會教人點揸
學仔揸揸下自己瞓著
學車私x 顏M_ _ S_ _ _
去到就考果排同考完就好聲好氣
平時就屌屌屌屌屌
最重要係教唔到野
想問下而家45分鐘一堂收幾錢左右
琴晚搵個師傅 $280 45分鐘 1800租車
算唔算合理?
差唔多啦
中撚過伏,一味屌又唔教,態度又閪

肥咗果斷轉另一間898
牛師傅
屌到我一take pass
多謝師傅!
教車依行真係好多垃圾 明呃飯食
劉榮開 垃圾之最 沒有之一
仲要成日po d 學生pass 左請佢食飯d 相
教又唔係教得好 脾氣又差
之前臨考上得少堂佢會講要加堂
明明就係想呃多d 錢賺
宜家肥左都冇諗住再學 見到呢d人都做到師傅完全對私人師傅信心全失
余師傅!!!
細心又好傾 令你可以好輕鬆咁學車
準時 無呃鐘
唔屌

多謝余師傅
我今日去拎P牌啦
笑左 原來呢到都咁多人中過 學車x輕果條顏x成伏
有無多啲資料
元朗學車王 成大任,補過一次鐘,感覺唔錯
ecpass 蔣sir
車牌SK5415
條友完全係收左$ hea 教
學生邊啲位沒望鏡又唔提
成程車淨係坐係度唔出聲
最撚嬲問佢啲燈位問題
條友話: 咁簡單你自己出街望下
心諗你收左$ 唔教算點先

利申:跟另一個c父pass左

retake果陣搵左個師傅 但一上車搞個倒後鏡已經比佢屌 之後果堂成程更加唔洗講 學左堂之後就同佢講唔學住
然後搵咗陳長鳴師傅(Ming sir) UT5730 53686782
部車轉波好順 渣得好舒服 望車頭會有埋轉數同車速睇 呢點真係幾緊要
會成日提你邊啲位錯 少屌 有問必答 答到你明為止
同埋真係會教埋你第時出面渣車應該要點渣,唔係讀死書果種
考果陣仲會同你打下氣
最尾就順利過左
學車易(輕型貨車棍波)
顏sir 97550122 車牌pa552

條友燥撚到仆街,果次補鐘佢恰眼訓,我唔記得路入錯路口之後佢屌我,然後我有幾次想睇定啲先過線佢又勁燥底咁話「過啦,仲唔過等咩呀」,有次佢忍唔住一手幫我扭埋

利申之後一剔pass
有無巴打試過沙駕蘇志剛師傅?
https://t.me/aazxcbvh

唔該巴打
加唔到你啊
sorry ,而加得了
德安
龍師傅
油塘
棍van

條友左右不分 無記性 明明上一堂教完 今堂又講番同一段說話+動作 但係明明上一堂已經掌握晒
講野1999 唔知佢想點 試過上上下堂有人打黎, 佢傾左幾分鐘..
無記性到連我明明親口同佢講邊日唔得, 佢當日打黎問我去左邊, 仲話要照扣我堂
我即刻打去德安屌佢要佢換師傅
之後換左個幾好 pass埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞