一人一個好/仆街師傅

264 回覆
43 Like 1 Dislike
活躍教車師傅得幾百個
洗驚冇客仔咩
運輸署今年先決定完又唔肯發牌
下次發牌最快都6年後
啱啱A1派師傅冇耐
屌你又係姓潘冇咁好彩掛
垃圾劉榮開 睇佢幾時仆街冚家剷 生生世世做中國人
我個師傅fd介紹,第一堂就問左好多問題,心諗吹水揼波鍾?原來係想了解我對車嘅認識,再用合適方法教。之後就講到明佢教車會好認真要有心理準備。

之後咁多堂,無玩電話,極度準時,說話清晰無多無少,比指令好準確。有時聽聲都知我做錯嘢

有次好奇問佢點解車身無廣告無電話號碼,佢話佢唔需要做吧d宣傳,全部學生都係舊生介紹
我師傅都係 姓咩?
老師傅
我懷疑佢有燥狂症
又唔尊重學生,我一路學佢就一路分心食飯。
成架車又一陣味,要食飯你咪自己搵一個鐘唔好教去食囉。又試過係度玩電話Game,臨學前Cut我鐘又唔補錢,我d時間唔係錢?
想問下師傅係會揀地區教定無分咩區?
如果有,考葵涌van仔有冇師傅介紹,感謝!
lm
有冇人都受過
我知道有d師傅唔去太遠,因為來回車程都好煩,
不過應該葵涌好多師傅都會去,
我都係考葵涌,個師傅都好好,你可以去個整合包參考下
好撚恐怖
跟佢學車好撚大壓力
成日要朝早4-5點起身搭通宵車去學
成日話我唔比時間學
叫我請病假去學
大佬
你教車就話可以揀時間
我要返工囉
唔洗做咩
有無人試過YK jan chan?
李小X / 伍X富
有無人學過
李小X好似喺衰師傅list到有
想要contact
pm我,btw嚴厲架

感謝!
條友真係痴線,試過佢夜約左人食飯,叫我係非法學車時段學車,唔掛學字黎學!

又試過約12:00,佢揸架LW 123 jazz黎,再去停車場換番架棍van先開始學車,又冇左15-20分鐘。

記得唔好跟DD1621或者LW123學!
我都有試過
用我學車既時間,去廣播道換車。
我最記得初初學車戴安全帶都俾佢屌。都傻傻地!
所以我學左3次共6堂即走!
佢第1堂已經遲到,第1堂on99咩都唔識,夠鐘就打俾佢,佢cut我線!

第2堂就去換車,第3堂非法時段學車,忍唔住落堂即刻話唔再跟佢學!
你d按金佢有冇俾返你,唉我果陣傻仔左冇走到。佢永遠話大把學生,叫你唔好跟佢啦乜乜物物。
我考車果陣佢又話壞車,叫我自己去試場,冇得學多堂,之後我考完成績都未出就叫我俾錢之後話有其他學生等緊,自己開車走!真係世界級垃圾!
咪個$500,最後個堂話唔學,唔俾錢,叫佢係按金扣,頭也不回落車走人!
沙駕 趙x翰 點睇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞