Super Junior 說好的每月一Comeback相愛相殺討論區(25)

1001 回覆
16 Like 9 Dislike
好想佢剪頭髮
我都係鍾意佢佢八輯個頭多啲
而家個頭好正
好似華挑個陣咁
老實講而家有啲顯老
海海個樣偏細路其實
我反而好鍾意佢藍色嗰個頭
八輯嗰個都好正
而家紥頭好有人男人味 不過真係好成熟
不過算啦 東海幾時會聽fans話
係咁讚佢宜家呢個頭好靚佢應該會即刻轉
昨日強仁ig更新冇人講?
投票/打榜
歡迎隨時增刪修訂

1. Show champion
用 “idol champ” app投
Show Champion一日三票
東海生日投票一日最多投30次 每次20粒❤️

圖上兩個投票就係

小心使用❤️ 唔小心會一舖清袋
每日登入時可以拎到20粒心心
Show champion 每日用3粒
東海個投票 每日最盡用600粒
大家分配
而家入到第二輪!

2. 拉丁格萊美獎
喺twitter 出post 帶以下文字

I WANT
#SUPERJUNIOR on
#LatinGRAMMY
#LatinGrammySuperJunior
@SJofficial @LatinGRAMMYs

**無上限
但每個post都要有嘢唔同 例如打句嘢 po張相
(不斷一模一樣會俾人封)
然後再連上面段嘢

3. 2020年東京奧運會開幕式/閉幕式 出場嘉賓投票
https://vote1.fc2.com/browse/30692961/5/
投2年

唔係你唔投唔做嘢就要「開除粉籍」
但係哥哥們咁錫我哋 忍心佢哋努力完冇回響嗎
我們不是ELF嗎?(東海式哭)
同人嗌交不如投票 用實力塞佢哋把口~
哥哥們一直開闢新嘅路 我哋都要同佢哋一齊啊
佢真係傻佬嚟
神奇嘅地方在於佢allback就好撚型 放陰就好撚呆
最鐘意係omc個銀髮!
果然呢啲野 個人好睇 咩都carry到

完美傻佬
搵人快啲讚下佢依個頭好睇
唔好啊 小揪揪咁可愛
我覺得可能太多人叫佢剪 佢先唔肯
同感 佢條髮線好完美
所以梳上去勁好睇 唸起都淪陷 我不行了
佢有美人尖 同埋佢頭髮真係好多
多到可以分啲俾佢親哥
@利特吧_TeukBar
收到最新消息,新專將會在十月初發行

咁9月係邊個cb
最好養既富二代
咁既話可能9月冇?
可能係其他event呢
未必係cb
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞