Super Junior 說好的每月一Comeback相愛相殺討論區(25)

1001 回覆
16 Like 9 Dislike

神奇嘅組合
親哥
屌首新歌好聽到...
好鐘意大雲副歌個到
btw10月8個個點買飛

琴日睇到mgm fb咁寫

新西遊記係一家人
今次個mv 到底出左乜事先搞到 只公開音源

每次都好感謝羅pd 簡左圭圭等佢識到咁好既朋友同前輩
羅pd幫佢改左好多花名:曹小丑、曹酒鬼、曹屁...
令觀眾知道原來佢姓曹
笑死
圭係新西遊記開啟左花名最頂峰既時期
其實以前ufo時期仲痴線
任個詞加個圭字就係一個花名

每次都好感謝羅pd 簡左圭圭等佢識到咁好既朋友同前輩
羅pd幫佢改左好多花名:曹小丑、曹酒鬼、曹屁...
令觀眾知道原來佢姓曹
笑死
圭係新西遊記開啟左花名最頂峰既時期
其實以前ufo時期仲痴線
任何詞加個圭字就係一個花名

https://m.weibo.cn/1782549037/4288911213932323

希大真係著住多啦a夢套衫睇con
大家melon 係咪跟wb買?
點解零零舍舍係澳門showcase既
應該因為係澳門拍mv

終於切到瓜(!?)
好開心
大家都切瓜加油!!!!
有冇教學
Refer 切瓜教學
https://m.weibo.cn/5517193258/4167602168849396

開微博acc chat呢條友佢個chat有option揀”蘋果id” “迷團切瓜” 類似嘅野
我兩個都揀咗 佢會自動覆一個韓國Apple id俾你 就咁用佢個id 入app store download melon
跟住log out入返自己Apple id down kakaotalk 正常sign up程序
又或者買melon acc 因為微博個到我等咗幾個鐘佢都無覆我 最後我自己上淘寶淘咗melon acc
[url]【小韩国西瓜melon打榜刷音源下载充值B套餐30天听+30首下载】http://m.tb.cn/h.36C2Vll 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥12Q2bfpqQjn¥后到👉淘♂寳♀👈[/url]

買之前問清楚個客服先
跟住買完佢會即刻send個email pw俾你
跟住佢產品個教學
再上返頭先wb link跟住佢整就ok架喇
因為今次唔係album
所以要自己整歌list

Cr weibo
整歌list: 禁開首歌 綠色+
第1個option就係加到playlist
跟住佢嘅歌單save就ok
不過記住15 16要對調因為首尾歌唔可以一樣

如果講到1999 請絲打們幫手補充
睇weibo得一千人切瓜到...

所以大家加油!!俾個一位我地老少年
睇到好想喊

1. Search suju揀你要add to playlist嘅歌

2. 禁落去佢會彈呢舊綠色野 揀右邊紅色圈住個➕

3. 揀完+之後佢會彈呢舊野 禁我圈住呢個

4. 重複揀哂16首歌之後

開playlist 禁左上角嘅🔁

由佢一直play 唔好靜音/快進/pause
大家可以一邊叉電一邊聽或者就咁插earphone由佢自己播

希望我無講錯因為我都係第一日切瓜
大家加油!如果我講錯希望有絲打補充/指正!
我哋嘅才幹小子
跳得唱得拍得諗得樣樣得嘅神童
生日粗卡!!!
thx, 好詳盡,明天試下先
童童生日快樂!
導演工作要越做越好
祝你人生順順利利 大發!!!!
走花路吧dongguleedongdong
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞