Super Junior 說好的每月一Comeback相愛相殺討論區(25)

1001 回覆
16 Like 9 Dislike
呢場放棄左
因為想追泰國場
同會睇東京場
所以無力了
https://m.weibo.cn/2322428431/4287152168860924
攝影機沒有尊重和考慮
唉 特哥真係為左放送真係好搏命
係呢d時候做返朴正洙一陣其實都不為過
明明個時痛到咁都要拍節目
可唔可以錫下身啊
來緊11月有5日假,除左鼠兔、新店(唔記得個名),haru、sm meseum 仲有咩追星景點可以去
真係幾反感!被人榨乾榨凈 唔關心嘅人始終唔會關心你! 只有自己人睇完更加心疼
NOT SHINDONG!!!!!
好似都係得返一點踩點既地方
係wb見到有個大雲入伍前好活躍既韓站係尋日出返飯拍
我有小小懷念大雲入伍時
想見佢就去鼠兔
死蹲爛蹲既時間
尋日睇到
油麻地d出口
原來童童同我同一日生日
點解我冇童童咁高既智商!
因為神童係獨一無二既
得閒去睇下先
對面仲有key既生日board都好靚
180923#SuperJunior[超話]##金希澈[超話]#ins更新:
是什麼時候呢....🤔
我只有五套運動服的時候 真的不記得了(醉了所以忘了)👕👖😀
甚至第二天起床之後跟李赫宰說
“餵 你啥時候走的? 我和圭賢在農鎮浩的布帳馬車繼續喝了!”
銀赫說....
“不是啊 哥? 昨天我也一起去了啊kkkk”
“啊.. 你也在嗎....?”
“kkkk這哥什麼啊kkkk 和哥一直說關於 Super Junior的未來的話題, 也說了很多真摯的話, 哥一直說 ‘猴子謝謝你.. 真的很感謝成員們..’的啊??”
“是這樣啊....🙄”
結論 : 要適當地喝酒🍶🍾🍷🍸🍹🍺
但是唯一減壓的方法是酒.. 遊戲.. club.. 恐怖電影.. 玩兒的.. 就沒了 但說著說著原來也有很多🤔🙄
#OneMoreTime #櫥窗組合果然是Superjunior
【資源:lin 翻譯:Cherry】

笑死
諗起 中秋你注定一人 冇野食又冇氣氛
警告
意味深長 禁止!
大家中秋快樂
中秋節快樂 食多啲月餅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞