Super Junior 說好的每月一Comeback相愛相殺討論區(25)

1001 回覆
16 Like 9 Dislike
其實係韓飯要求高定點?
老實講 佢係做錯左 我都覺得佢抵爛
但爛完 跟住呢?要佢永不超生?永遠翻唔到身?
咁樣真係一個真fans想要既野咩?
抵鬧*
Omg.....東海既紅色掩眼巾真係好魅惑
好想去8/10個showcase但唔得閒
有冇人知showcase係幾點至幾點?
越黎越期待星期一既來臨
好型好型 好想去睇showcase
我都好想
睇fb好似話6點開始 幾點完就唔知
極度後悔無抽飛

張list係之前填左表話訂特別版既
麻煩睇下有冇你們個名
因為好似少左個咁

仲有人想訂既自己去填表
因為普通版我自己都未買
其實晟敏也要以superjunior晟敏音樂劇演員身份年底回歸,1228首場,20190106末場,共出演7場音樂劇,還有握手會和合影,2019也許真的會是一個出奇跡的年份,大隊FM台灣場那個塔羅牌的予言能不能成真呢,一切顛沛流離都會過去 ​​​

希望預言成真
我想買! 我look左好多頁都搵唔到條link 介唔介意share多次? thanks!
thanks!填左 唔該晒!

我想做啊
好耐冇上黎
今日先聽左新歌
真係好好聽啊啊啊啊啊啊!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
瘋狂loop緊

安宰賢

睇黎要去學埋日文啦
晟敏返嚟嘅話sj會連最後嘅韓粉都無哂 到時真係食屎
全部韓粉都係咁?
咁不如放棄韓粉啦
唔好玩啦
個時韓站出咗聲明 有佢嘅專就一張都唔會買 唔會做應援 blacksuit 23萬銷量 得13萬到係中國+日本+海外 淨低10萬係韓飯買 咁係咪個啲想佢返嚟嘅人可以補返呢10萬數?佢地打歌係咪會淨係得啲喺韓國嘅大陸人日本人睇?
我覺得無論敏定係大雲 兄弟還兄弟 但工作上呢?私底下感情可以好好 但如果佢地回歸 一定無咗好多fans
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞